problem ze scrollem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem ze scrollem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.5) Gecko/20041217
Witam
mam mozille 1.7.5, jak zrobic zeby scroll dzialal? instalowalem ze strony http://autoscroll.mozdev.org/ ale nie dziala, prosze o pomoc, dziekuje
mam mozille 1.7.5, jak zrobic zeby scroll dzialal? instalowalem ze strony http://autoscroll.mozdev.org/ ale nie dziala, prosze o pomoc, dziekuje
- arek84
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
Może w sterownikach myszki masz do środkowego przycisku przypisaną jakąś inną funkcję?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
arek84 pisze:nie mam,sterownikow zadnych nie instalowalem, automatycznie win xp miwykryl i zainstalowal, problem w tym, ze wszedzie mam dzialajacy srodkowy przycisk tylko nie w mozilli
Jakiej firmy masz myszke? bo wyczytalem gdzies ze niestety myszki Logitecha gryza sie z mozilla i funkcje o ktorych piszesz sa w nich nieaktywne pod ta przegladarka. Sam mam myszke tej firmy i potwierdzam empirycznie ta teorie.
pozdrawiam
- cichy_no_war
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
cichy_no_war pisze:Jakiej firmy masz myszke? bo wyczytalem gdzies ze niestety myszki Logitecha gryza sie z mozilla i funkcje o ktorych piszesz sa w nich nieaktywne pod ta przegladarka. Sam mam myszke tej firmy i potwierdzam empirycznie ta teorie.
Ja mam Logitecha MX310 i świetnie współpracuje z FireFoksem. Problemy mogą wynikać z tego, że sterowniki myszy przypisują środkowemu przyciskowi jakąś inną funkcję (tak miałem z poprzednią myszą A4Tech, gdzie domyślnie środkowy przycisk otwierał jakieś badziewne okrągłe menu). Ja nie instalowałem do mojego Logitecha żadnych sterowników i wszystko jest ok.
Przyszła mi do głowy jedna rzecz - pogrzebałem w about:config i jest tam preferencja general.autoScroll. Może w jakiś magiczny sposób przestawiła się na false?
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
Ale masz general.autoScroll na true, czy nie masz?
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite