Cieszyłem się kiedyś, że do Inteligo można się zalogować z dowolnej szyfrującej dane na odpowiednim poziomie przeglądarki. Nigdy jednak nie sprawdziłem jak jest pod tym względem z przelewami. I dzisiaj okazało się, że bez JavaScriptu nie zrobię przelewu. Ech... A było tak pięknie.
Ps. Dane odnośnie Inteligo na http://mozillapl.org/ebanki są do poprawki.
Inteligo i JavaScript
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Inteligo i JavaScript
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Wygląda na to, że
muszę odszczekać to, co napisałem
.
Okazało się, że w menu są dodatkowe malutkie ikonki (w wersji tekstowej widoczna jest litera "o", w przeglądarce graficznej mała strzałka). To powoduje, że wszystkie funkcje systemu są dostępne. A jednak
muszę odszczekać to, co napisałem
Okazało się, że w menu są dodatkowe malutkie ikonki (w wersji tekstowej widoczna jest litera "o", w przeglądarce graficznej mała strzałka). To powoduje, że wszystkie funkcje systemu są dostępne. A jednak
- zwierz
- Moderator
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; WinNT4.0; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
zwierz pisze:Wygląda na to, że
muszę odszczekać to, co napisałem.
Nigdy nie miałeś problemu z Inteligo? Nie wywalało cię (wylogowywało) samoczynnie?
- cross
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
cross pisze:Nigdy nie miałeś problemu z Inteligo? Nie wywalało cię (wylogowywało) samoczynnie?
Nigdy. Wylogowanie automatyczne następuje w Inteligo po 10 minutach bezczynności.
- zwierz
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony