...Nie trzeba dodawac ze Opera na glowe bije szybkoscia obydwie netscapopodobne "kobyly" (Mozilla i Netscape Navigator...
Nie wiem o co tu chodzi bo czytam ten dodatek i pare miesiecy temu (gdy wyszla wersja Mozilli 1.0) pare kolejnych numerow bylo poswiecone Mozilli - jaka to ona szybka - temat numeru, powazne zagrozenie dla M$ IE, caly artykul o projektach wtyczek, najlepsze wtyczki itp itd... - Mozilla byla super cool mega wpas i inne ale do czasu... - widac ze na naszym rynku malo jest gazet prawdziwie fachowych (po wpadkach Entera - jestem tego coraz bardziej pewien) i niestety redaktorzy zmieniaja zdanie jak im to pasuje (czyt. wiecej tekstu wiecej kasy)
Ze swojej strony moge jeszcze dodac kolejna opinia "znawcy" przez ktorego oprogramowanie open source jest marginalizowane i z gory odtracane przez poczatkujacego uzytkownika (bo mysli on ze Mozilla jest duza i wolna) - martwi mnie to ogromnie ale kogo na tym forum nie?
Mam jeszcze taka propozycje moze napiszemy wspolnie list (chodzi o jak najwiecej podpisow lub wyslnych kopii) aby ratowac dobre imie Mozilli i zazadamy sprostowania w najblizszym numerze (moze poskutkuje) bo o ile ostani przypadek (patrz post Falszywie o Mozilli) byl marginalny i sprowadzal sie do strony to tu ta informacja "poszla" w kraj...