Witam... Mam problem z TB. Nie moge sciagnac poczty poprzez POP3. Pojawia mi sie komunikat: "Polecenie STAT nie powiodło sie. Bład pobierania numeru o rozmiaru wiadomosci". Dotychczas z zadnym klientem pocztowym nie bylo problemu.
Sciagajac poczte przez IMAP wszystko jest OK.
Pozdrawiam
Polecenie STAT
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Polecenie STAT
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
- Gość
Re: Polecenie STAT
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Gość pisze:Witam... Mam problem z TB. Nie moge sciagnac poczty poprzez POP3. Pojawia mi sie komunikat: "Polecenie STAT nie powiodło sie. Bład pobierania numeru o rozmiaru wiadomosci". Dotychczas z zadnym klientem pocztowym nie bylo problemu.
Sciagajac poczte przez IMAP wszystko jest OK.
Pozdrawiam
Ciekawe dlaczego niektórzy myślą, że tu można spotkać wróżkę?
Przydało by się więcej info, na przykład jakie to konto, jak jest skonfigurowany TB. Jak najwięcej szczegółów ponieważ nikt nie będzie się tego domyślał.
- daniel_dg
- Z nami od: 26 czerwca 2004, 12:37
Re: Polecenie STAT
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041217
Jeśli oczekujesz konkretnej pomocy, musisz podać nam więcej konkretów, choćby przynajmniej operatora.
A ten komunikat to podaje Thunderbird, czy serwer operatora? Jeśli Thunderbird, to trzeba to zgłosić (+ okoliczności, w jakich się pojawia) do wątku Tłumaczenie Thunderbirda, bo jest tragiczny!Gość pisze:"Polecenie STAT nie powiodło sie. Bład pobierania numeru o rozmiaru wiadomosci"
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Myslalem ze ktos sie spotkał z tym problemem, ale widac ze nie.
Wiec postaram sie napsiac wiecej.
Co do operatora, to jest problem bo serwer nie jest komercyjny, jest postawiony na oprogramowaniu Novell NIMS 3.3.
Komunikat zwraca TB, tlumaczenie jest w miare sesowne (gorzej czasami wypada sam windows).
I teraz nie wiem czy to gdzies da sie ustawic w TB, ale nic takiego nie znalazłem w ustawieniach. Serwer pocztowy NIMS dziala poprawnie bo kazdy inny klient (Outlook, The Bat, wczesniej sam netscape) dzialaja bez problemu.
Wiec postaram sie napsiac wiecej.
Co do operatora, to jest problem bo serwer nie jest komercyjny, jest postawiony na oprogramowaniu Novell NIMS 3.3.
Komunikat zwraca TB, tlumaczenie jest w miare sesowne (gorzej czasami wypada sam windows).
I teraz nie wiem czy to gdzies da sie ustawic w TB, ale nic takiego nie znalazłem w ustawieniach. Serwer pocztowy NIMS dziala poprawnie bo kazdy inny klient (Outlook, The Bat, wczesniej sam netscape) dzialaja bez problemu.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird