Czy tylko u mnie na stronie www.pkobp.pl pod Mozilla tak dziwnie wyświetlają się te "rameczki" po bokach. Ja mam efekt zniekształcenia naroży i takie jakby rozjechanie (rozciągnięcie) tego czegoś w pionie. (Mozilla 1.2 PL)
JS
www.pkobp.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: www.pkobp.pl
Przeglądarka: -
Czy tylko u mnie na stronie www.pkobp.pl pod Mozilla tak dziwnie wyświetlają się te "rameczki" po bokach.
Nie tylko u ciebie. U mnie też. W mozilii 1.1 jest to samo.
Pozdrawiam LAmuch
Nie tylko u ciebie. U mnie też. W mozilii 1.1 jest to samo.
Pozdrawiam LAmuch
- LAmuch
Potwierdzam, stronka wygląda fatalnie. Kto pisze maila do łebmastera?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
domyślam się, o które 'rameczki' Wam chodzi, ale czy aby nie postępujecie zbyt pochopnie?
A może właśnie tak ma być?
Może to jakiś nowy trend?
Trzeba przyznać, że jest w nich jakaś regularność i na dobrą sprawę, to to ma jakiś urok...
A może właśnie tak ma być?
Może to jakiś nowy trend?
Trzeba przyznać, że jest w nich jakaś regularność i na dobrą sprawę, to to ma jakiś urok...
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Re: www.pkobp.pl
Wziołem MozTweak i Sprawdż poprawność strony
I co mi wypisało?
Heh
Fatal Error: No DOCTYPE specified!
Fakt strona z ramkami.
Chyba zmienili tworce stron bo cos mi świata że do tej pory ich serwery byly Unixowe i stronka byla OK. Moze siem myle...
Co do wystroju to sprawdzalem w Interbest Exploderze i strona wyglada inaczej ...
I tak z powodu strony PKO i Microsoftu nie mam zamiaru rezygnować z paneli
Mozilli. Są najlepsze. Szczególnie przypadły do gustu mojej żonie
. Do tego jeszcze moj ulubiony theme - IE Skin heh. Szkoda tylko że nie ma tego na 1.2 z przymusu korzystam z tematu Lo-Fi.
Acha dodam tylko jeszcze że sprawdzam co jakiś czas odwołania do znanej sobie strony. Strona o produktach do jachtów. Towar specyficzny. Ucieszyłem się bardzo jak zobaczyłem, że stosunek odwiedzin z przeglądarki IE do Innych zmniejszył się z 99 do 95 procent
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mozilli i innych przeglądarek.
LAmuch
I co mi wypisało?
Heh
Fatal Error: No DOCTYPE specified!
Fakt strona z ramkami.
Chyba zmienili tworce stron bo cos mi świata że do tej pory ich serwery byly Unixowe i stronka byla OK. Moze siem myle...
Co do wystroju to sprawdzalem w Interbest Exploderze i strona wyglada inaczej ...
I tak z powodu strony PKO i Microsoftu nie mam zamiaru rezygnować z paneli
Acha dodam tylko jeszcze że sprawdzam co jakiś czas odwołania do znanej sobie strony. Strona o produktach do jachtów. Towar specyficzny. Ucieszyłem się bardzo jak zobaczyłem, że stosunek odwiedzin z przeglądarki IE do Innych zmniejszył się z 99 do 95 procent
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mozilli i innych przeglądarek.
LAmuch
- LAmuch
Aby uniknąć tego błędu otwórz ramke zawierającą treść w nowym panelu i przepuszczaj sobie przez validator do woli...
To, że w 'Brudnym Misiu' wygląda inaczej, no to cóż... Nic nie poradzimy na to, że Misie wyświetlają strony niepoprawnie - możemy ewentualnie rozwiązywać błędy w Mozi, ale ta chyba tutaj zachowuje się poprawnie
To, że w 'Brudnym Misiu' wygląda inaczej, no to cóż... Nic nie poradzimy na to, że Misie wyświetlają strony niepoprawnie - możemy ewentualnie rozwiązywać błędy w Mozi, ale ta chyba tutaj zachowuje się poprawnie
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony