Nastepni niezrownowazeni :(
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nastepni niezrownowazeni :(
Przeglądarka: -
http://www.traxelektronik.krakow.pl/pogoda/ ciekaw jestem czy jest tam cokolwiek czego Mozilla nei potrafi wyswietlic ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Heh... w MSIE sie otwiera mapka Polski. Kliknąłem na "Wrocław" i 404.
Nie warto nawet o tej żałosnej stronie wspominać.
Nie warto nawet o tej żałosnej stronie wspominać.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
jak wyłączysz JavaScript to się otworzy w Mozilli tylko się poprzesuwa co nieco... Nie chce mi się sprawdzać, czy działa wszystko, autor przyjął zasadę, że oglądać tylko w IE...
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Re: Nastepni niezrownowazeni :(
wariat pisze:http://www.traxelektronik.krakow.pl/pogoda/ ciekaw jestem czy jest tam cokolwiek czego Mozilla nei potrafi wyswietlic ...
Tam jest napisane co dziala i wroclawia tam nie ma ... tak to czytam ... ale faktycznie serwis nie wart grzechu nie ma sie co przejmowac, nawet jak go zrobia Lynx onli
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1