korzystam z TB dopiero od wczoraj, wiec jakby co to nie rzucac we mnie odrazu siekierami:) przeszukalem forum [nie tylko to] ale nie znalazlem odpowiedzi na moj problem:
ustawilem haslo glowne. chcialem zeby chronilo tylko dostep do hasel skrzynek z ktorych korzystam (menedzer hasel - pokaz hasla). TB natomiast obhaslowal mi takze uruchomienie programu. za kazdym razem przy wejsciu musze podawac moje haslo glowne zeby cokolwiek zrobic. gdzie wiec trzeba nagrzebac zeby mozna bylo wejsc do TB bez hasla, a hasla kont pocztowych mozna bylo obejrzec za autoryzacja haslem glownym???
haslo glowne a uruchamianie TB
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
haslo glowne a uruchamianie TB
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
- bogus
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon)
a po co ci to? pooglądać jak program się prezentuje? to jest klient pocztowy i poczta jest jego nieodzownym elementem. zresztą chyba nawet i outlook ( twu, na wymity mi się zbiera jak piszę to słowo) blokuje wszystko dla danego profilu. chyba taki jest sens zakładania hasła?
- leo1313
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
http://mozillapl.org/forum/about-9183.html#60558
Plik user.js utwórz w profiu lub zainstaluj about:config.
Plik user.js utwórz w profiu lub zainstaluj about:config.
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8a6) Gecko/20050111 MultiZilla/1.8.0.1d
Tb pyta się zawsze wtedy o hasło główne kiedy musi użyć jakiegoś zapamiętanego hasła - czyli jak masz sprawdzanie poczty na starcie Tb to odrazu się ciebie pyta
Mój 1200 post na tym forum
Mój 1200 post na tym forum
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird