a dokładnie obrazka wyrównanego do prawego boku tabeli.
Przykład: forum dyskusyjne - znaczek 'cytuj' (bądź inny jeśli jest z prawej strony) jest obcinany.
Sytuacja dotyczy MozilliPL 1.2.1 i Phoenixa 0.4 PL, w Mozi 1.1 chyba tego nie było...
Sytuację widziałem też na forum DlaCiebie.Net - przypuszczam, że jest wszędzie...
Coś przeoczyłem, to tylko u mnie czy może tak ma być?
obcinanie tabeli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
obcinanie tabeli
Przeglądarka: -
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Hmm... wcześniej tego nie zauważyłem, ale teraz widzę, że faktycznie, obrazek "cytuj" jest lekko obcięty z prawej strony. Jestem pewien, że pod 1.1 tego nie było. Dziwne... 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
A teraz zauważyłem coś jeszcze gorszego - z przycisku "usuń ten post" został mi tylko niecały krzyżyk - reszta została obcięta. Co jest grane??? 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
jest obcinane parę milimetrów pierwszego obrazka od prawej - bez względu na to jaki to obrazek ucinane jest chyba tyle samo...
Przycisk 'Usuń ten post' jest z założenia mały, a po 'obcięciu' jeszcze mniejszy
Przycisk 'Usuń ten post' jest z założenia mały, a po 'obcięciu' jeszcze mniejszy
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Problem ten istnieje od wersji Mozilli 1.2beta w wersji 1.2alfa było OK, pamiam jak się zdziwiłem po update do 1.2beta. Niestety właśnie zminiłem na 1.2.1 i dalej tak samo źle.
A problem dotyczy też wersji angielskich Mozilli 1.2b, 1.2 i 1.2.1 więc to coś generalnie 'poprawionego', nie tylko w polskim wydaniu.
Pozdrawiam, hej!
A problem dotyczy też wersji angielskich Mozilli 1.2b, 1.2 i 1.2.1 więc to coś generalnie 'poprawionego', nie tylko w polskim wydaniu.
Pozdrawiam, hej!
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite