Plugin dla LeechGet'a
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Plugin dla LeechGet'a
Przeglądarka: -
jest, działa, program za free, miły interfejs, jak miło, że może dogadywać się z mozią

Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon
- arsmageddon
- Z nami od: 29 listopada 2002, 10:50
niestety....zainstalowałem i nie chciało działac.....za każdym razem otrzymywałem komunikat LEACHGET COULD NOT TAKE OVER THE DOWNLOAD...VISIT HTTP://WWW.LEECHGET.COM/PLUGIN for help
- pepe
niestety....zainstalowałem i nie chciało działac.....za każdym razem otrzymywałem komunikat LEACHGET COULD NOT TAKE OVER THE DOWNLOAD...VISIT HTTP://WWW.LEECHGET.COM/PLUGIN for help
- pepe
Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon
- arsmageddon
arsmageddon pisze::-? pisząc tego posta w tle lechhget sobie ściąga program, uruchomiony z poziomu mozi, nie wiem gdzie u Ciebie tkwi błąd. Wygląda na coś w trakcie instalacji. Jaką masz Mozie?
Leechget pisze posta? Chyba sobie zainstaluję!
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
mam to samo - mozilla PL 1.2.1, leechget 2002 build 1450 (jak dotad najnowsze) i po zainstalowaniu pluginu z www.leechget.com przy klikaniu na linki pojawia sie ten sam komunikat. co robic?
dzieki z gory za pomoc.
dzieki z gory za pomoc.
- oduck
- Z nami od: 12 grudnia 2002, 01:59
he, he, he
"LEACHGET COULD NOT TAKE OVER THE DOWNLOAD...VISIT HTTP://WWW.LEECHGET.COM/PLUGIN" - he, he, he, a może by tak odrobinkę cierpliwości? W sumie to też pokazuje mi się taki komunikat! Żeby za chwilę pojawił się: "DOWNLOAD HAS BEEN CATCHED BY LEECH GET. CLICK PREVIOUS TO GO BACK AND KEEP BROWSING" To bardzo piękne i proste rozwiązanie - cierpliwość
i chyba niebanalna porada?
Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon
- arsmageddon
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite