MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Epuls sie nie wyświetla

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Epuls sie nie wyświetla

Postautor: MaDzIa=] » 29 marca 2005, 13:23

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

mam mały problem co do strony www.epuls.pl .. poniewaz gdy na nią wchodze wyswietla się białe okno... poprostu cały ekran jest biały. Nie wiem dlaczego tak jest. jeszcze około 5 dni temu miałam wszystko i funkcjunowało normalnie.. i niewiem czym to spowodowane... prosze o pomoc!!! :cry: :-?
MaDzIa=]

Postautor: Tomek » 29 marca 2005, 13:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050321 Firefox/1.0.2

Z tego co pamiętam problem epuls był już omawiany...
A po drugie - zadajesz pytanie spod IE... a to jest forum Mozilli więc zmień przeglądarkę :)

ps - przed chwilą sprawdzałem - stronka (mimo błędów) się wyświetla w ff. Więc to na 99% problem z twoją przeglądarką
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Postautor: lotan » 29 marca 2005, 19:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050323 Firefox/1.0+

tomasiek pisze:zadajesz pytanie spod IE... a to jest forum Mozilli więc zmień przeglądarkę :)
Zdecydowanie. Jeśli problem występuje tylko w IE to zmień przeglądarkę na Mozille Firefox.

ps - przed chwilą sprawdzałem - stronka (mimo błędów) się wyświetla w ff. Więc to na 99% problem z twoją przeglądarką
Potwierdzam, wyświetla się w Firefoksie.
lotan

Z nami od: 02 sierpnia 2003, 21:56

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony