kopiowanie tekstu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
kopiowanie tekstu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
Witam
Jaką potrzeba zainstalować wtyczkę aby móc kopiować zaznaczony tekst do np. Worda
Bo w obecnej chwili gdy podświetlam tekst on poprostu się nie zaznacza.
W Eksplorerze Wind. nie ma tego problemu a tu jest
Proszę o radę
Jaką potrzeba zainstalować wtyczkę aby móc kopiować zaznaczony tekst do np. Worda
Bo w obecnej chwili gdy podświetlam tekst on poprostu się nie zaznacza.
W Eksplorerze Wind. nie ma tego problemu a tu jest
Proszę o radę
- frater32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050418 Firefox/1.0.3 (MOOX M2)
Nie rozumiem
Lewy klawisz myszy, zaznaczasz tekst, prawy klawisz myszy, kopiuj a potem wklejasz gdzie chcesz
(podaj adres strony na której to nie działa)
Lewy klawisz myszy, zaznaczasz tekst, prawy klawisz myszy, kopiuj a potem wklejasz gdzie chcesz
(podaj adres strony na której to nie działa)
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050417 Firefox/1.0.4
Tekst normalnie się zaznacza, chyba, że zainstalowałeś jakieś rozszerzenie, które ma opcję nie pokazywania zaznaczonego tekstu np: Auto Copy, które dla osób dużo kopiujących ze stron internetowych jest bardzo użyteczne.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
kopiowanie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
wielkie dzięki miałem zaznaczoną funkcję auto copy i dlatego nie mogłem zaznaczyć tekstu
Jak odznaczyłem wszystko jest OK
Człowiek się uczy cały czas.
Forum to fajny wynalazek
Jeszcze raz wielkie dzieki
Jak odznaczyłem wszystko jest OK
Człowiek się uczy cały czas.
Forum to fajny wynalazek
Jeszcze raz wielkie dzieki
- frater32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050417 Firefox/1.0.4
Całym bajerem tego rozszerzenia jest to, że zaznaczasz tekst na stronie i nie musisz nic robić, a tekst jest już w schowku. Przechodzisz do Worda - prawo klik Wklej. I już po bólu.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
mam podobny problem, acz trochę inny:
Tekst na stronach (obojętnie jakich) zaznacza się bez problemu, ale jak chcę go wkleić do Notatnika/Worda/Excela to się nie wkleja. Reinstall firefox'a nie pomógł - na IE wszystko ładnie się kopiuje i wkleja. Czym może być to spowodowane?
Z góry dziękuję za pomoc
Tekst na stronach (obojętnie jakich) zaznacza się bez problemu, ale jak chcę go wkleić do Notatnika/Worda/Excela to się nie wkleja. Reinstall firefox'a nie pomógł - na IE wszystko ładnie się kopiuje i wkleja. Czym może być to spowodowane?
Z góry dziękuję za pomoc
- michal_zb
- Z nami od: 21 maja 2005, 05:12
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa