MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

rozszerzenie FlashGot

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

rozszerzenie FlashGot

Postautor: gość111 » 28 kwietnia 2005, 17:08

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

witam zainstalowałem rozszerzenie FlashGot,, owszem jest w menu kontekstowym,ale kiedy kliknę na nie, to jest napis: ?nie wykryto download managera? przy ,,automatycznie rozpocznij pobieranie mam zaptaszkowane,, ale kiedy ściągam jakiś plik z internetu ,to pobieranie następuje przez managera pobierania plików w Narzędzia , a nie przez FlashGot może ktoś mi to wyjaśni ,dzięki pozdrawiam
gość111

Postautor: manky1 » 28 kwietnia 2005, 17:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

A masz zainstalowanego Flashgeta, albo inny program do sciagania plikow?
manky1

rozszerzenie FlashGot

Postautor: gość111 » 29 kwietnia 2005, 06:05

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

tak mam zainstalowany Free Download Manager 1.7 build, po najechaniu na FlashGot jest: Free Download Manager, przyznam że nie miałem do czynienia z innymi managerami pobierania plikow niż ten wbudowany w Firefoxa, więc proszę o wyjasnienie jak ściągać tym Free Download Managerem, jest on spolszczony, ale pomoc jest po angielsku, może to nie temat na tym forum,pozdrawiam dzięki
gość111

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa