Z góry dziękuję.
Witam, mam problem. Opcja "rozszerzenia"
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Witam, mam problem. Opcja "rozszerzenia"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
Mam problem z opcją rozszerzenia w zakałdce narzędzia. Opcja ta wogóle nie chce mi się uruchamiać. Dlatego też nie mogę instalować nowych rozszerzeń. NIe wiem co robić. Kiedyś pobrałem pewne rozszerzenia lecz je usunąłem (odinstalowałem) i od tej pory nie chce mi instalować nowych. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
- Wojciechh
- Z nami od: 14 marca 2005, 22:11
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
no coz najlatwiej jest odinstalowac FF i ponownie go zainstalowac. Nie zapomnij przy tym usunac takze swojego profilu, oraz skopiowac pliku bookmarks.html Niestety reinstalacja wiaze sie z utrata rozszerzen oraz pluginow (wszystko bedziesz musial zainstalowac ponownie). Ale zakladki (ulubione) bedziesz mial zabezpieczone (jezeli tylko skopiujesz bookmarks.html)
- Gość
Wojciechh
Rozumiem, że nalezy ponownie zainstalować ff, ale jak potem skopiować te zakładki z bookmarks do ponownie zainstalowanej przeglądarki ff ?
- Wojciechh
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050405 Firefox/1.0 (Ubuntu package 1.0.2)
Zakładki -> Menadżer zakładek -> Plik -> Importuj...
- Marta
- Z nami od: 04 września 2002, 15:08
Dzięki za porady
Odinstalowałem FF i zainstalowałem ponownie i wszystko działa nalezycie.
Spotkała mnie tylko jedna niespodzianka ...
Zakładki -> Menadżer zakładek -> Plik -> Importuj... i dalej
Importuj z .... i nie było opcji z pliku tylko sam IE.
Na szczęście miałem skopiowany bookmarks i wszystkie zakładki skopiowałem ręcznie
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Spotkała mnie tylko jedna niespodzianka ...
Zakładki -> Menadżer zakładek -> Plik -> Importuj... i dalej
Importuj z .... i nie było opcji z pliku tylko sam IE.
Na szczęście miałem skopiowany bookmarks i wszystkie zakładki skopiowałem ręcznie
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
- Wojciechh
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa