Witam!
Czy ktoś z Was ostatnio składał ofertę sprzedaży na allegro???
Jeszcze w tamtym tyg. wszystko było OK a teraz za chiny się nie da. Mozillka (1.3a) zwraca komunikat "Dokument nie zawiera żadnych danych", Netscape łączy się w nieskończoność, Links i Opera wywala, że połączenie zerwane przez zdalny serwer.
Wszystkie inne usługi (logowanie, zarządzanie kontem) chodzą normalnie.
U Was to samo??? Dzięki za odzew!
Allegro - coś zmienili???
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
allegro? ok
Przeglądarka: -
Właśnie wystawiłem - u mnie wszycho OK. Mozilla 1.2.1. Win 98SE.
Ostatnio wprowadzali jakieś zmiany, ale chyba tylko kosmetykę...
Ostatnio wprowadzali jakieś zmiany, ale chyba tylko kosmetykę...
- wlowoj
- Z nami od: 07 grudnia 2002, 20:08
eddie.t.h - sprawdz czy czegos nie zmieniali w Twojej sieci lokalnej... Ja mialem tego typu problem po zmianach w sieci... Na szczescie juz zniklo.
Drugim powodem takiej sytuacji jest blad ze zbyt krotkim czasem oczekiwania miedzy kolejnymi probami nawiazania polaczenia. Niedlugo mam nadzieje zostanie zamkniety
Drugim powodem takiej sytuacji jest blad ze zbyt krotkim czasem oczekiwania miedzy kolejnymi probami nawiazania polaczenia. Niedlugo mam nadzieje zostanie zamkniety
- Gandalf
- Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37
Gandalf pisze:eddie.t.h - sprawdz czy czegos nie zmieniali w Twojej sieci lokalnej... Ja mialem tego typu problem po zmianach w sieci... Na szczescie juz zniklo.
Cześć!
Chyba trafiłeś (mam nadzieję) właśnie się dowiedziałem, że mój kochany provider dokupił kapkę więcej łącza i cały czas coś przerabiają. Oby to było to i nie trwało długo... Zresztą ja nic w systemie nie zmieniałem i dziwne by było gdyby to była moja wina. Mój Linuksik chodzi nieprzerwanie 24h/dobę 365dni/rok.
Co do czasów połączenia to próbowałem je w MozTweak powydłużać ale nic to nie poprawia...
Dzięki!
- eddie.t.h
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony