MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Allegro - coś zmienili???

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Allegro - coś zmienili???

Postautor: eddie.t.h » 05 stycznia 2003, 22:21

Przeglądarka: -

Witam!

Czy ktoś z Was ostatnio składał ofertę sprzedaży na allegro???

Jeszcze w tamtym tyg. wszystko było OK a teraz za chiny się nie da. Mozillka (1.3a) zwraca komunikat "Dokument nie zawiera żadnych danych", Netscape łączy się w nieskończoność, Links i Opera wywala, że połączenie zerwane przez zdalny serwer.

Wszystkie inne usługi (logowanie, zarządzanie kontem) chodzą normalnie.

U Was to samo??? Dzięki za odzew!
eddie.t.h

allegro? ok

Postautor: wlowoj » 05 stycznia 2003, 23:54

Właśnie wystawiłem - u mnie wszycho OK. Mozilla 1.2.1. Win 98SE.
Ostatnio wprowadzali jakieś zmiany, ale chyba tylko kosmetykę...
wlowoj

Z nami od: 07 grudnia 2002, 20:08

Postautor: Gandalf » 06 stycznia 2003, 17:21

eddie.t.h - sprawdz czy czegos nie zmieniali w Twojej sieci lokalnej... Ja mialem tego typu problem po zmianach w sieci... Na szczescie juz zniklo.

Drugim powodem takiej sytuacji jest blad ze zbyt krotkim czasem oczekiwania miedzy kolejnymi probami nawiazania polaczenia. Niedlugo mam nadzieje zostanie zamkniety :)
Gandalf

Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37

Postautor: eddie.t.h » 06 stycznia 2003, 18:59

Gandalf pisze:eddie.t.h - sprawdz czy czegos nie zmieniali w Twojej sieci lokalnej... Ja mialem tego typu problem po zmianach w sieci... Na szczescie juz zniklo.

Cześć!

Chyba trafiłeś (mam nadzieję) właśnie się dowiedziałem, że mój kochany provider dokupił kapkę więcej łącza i cały czas coś przerabiają. Oby to było to i nie trwało długo... Zresztą ja nic w systemie nie zmieniałem i dziwne by było gdyby to była moja wina. Mój Linuksik chodzi nieprzerwanie 24h/dobę 365dni/rok.

Co do czasów połączenia to próbowałem je w MozTweak powydłużać ale nic to nie poprawia...

Dzięki!
eddie.t.h

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony