heyfoto.com -> problem z logowaniem (Firefox 1.0.4)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
heyfoto.com -> problem z logowaniem (Firefox 1.0.4)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Witam
na http://heyfoto.com kiedy sie probuje zalogowac, wywala taki blad:
Notice: Undefined index: login in /home/www/html/action_log_window.php on line 8
Notice: Undefined index: password in /home/www/html/action_log_window.php on line 10
Błędny login lub hasło.
Uzywam Firefoxa 1.0.4 na WinXP Home + SP2.
W IE dziala jak nalezy :-/
PS. Login i haslo wpisuje poprawnie (na pewno).
na http://heyfoto.com kiedy sie probuje zalogowac, wywala taki blad:
Notice: Undefined index: login in /home/www/html/action_log_window.php on line 8
Notice: Undefined index: password in /home/www/html/action_log_window.php on line 10
Błędny login lub hasło.
Uzywam Firefoxa 1.0.4 na WinXP Home + SP2.
W IE dziala jak nalezy :-/
PS. Login i haslo wpisuje poprawnie (na pewno).
- t0mekk
- Z nami od: 19 maja 2005, 14:57
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Podaj kod PHP
.
- Gedi
- Z nami od: 10 sierpnia 2003, 17:36
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050517 Firefox/1.0.4 (MOOX M2)
Gedi - jeśli nie jest administratorem to nie poda kodu php!!!!
Sprawdź czy nie masz zblokowanych ciasteczek - to najczęstszy problem przy logowaniach. W przypadku tej strony sprawdziłbym też ustawienia js i wyskakujących okien (nie rejestrowałem się, ale podczas próby długo myślałem kombinować żeby zaskoczyć że wyskoczył pop-up
)
Sprawdź czy nie masz zblokowanych ciasteczek - to najczęstszy problem przy logowaniach. W przypadku tej strony sprawdziłbym też ustawienia js i wyskakujących okien (nie rejestrowałem się, ale podczas próby długo myślałem kombinować żeby zaskoczyć że wyskoczył pop-up
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Ciasteczka nie sa zablokowane, pop-up wyskakuje normalnie (wlasnie w nim pojawia sie komunikat o bledzie).
Gdyby nie te problemy z wyswietlaniem niektorych stron- Mozilla nie do pobicia :-/ a tu lipa... i trzeba trzymac w zanadrzu IE + Avant
Pozdrawiam
Gdyby nie te problemy z wyswietlaniem niektorych stron- Mozilla nie do pobicia :-/ a tu lipa... i trzeba trzymac w zanadrzu IE + Avant
Pozdrawiam
tomasiek pisze:Gedi - jeśli nie jest administratorem to nie poda kodu php!!!!
Sprawdź czy nie masz zblokowanych ciasteczek - to najczęstszy problem przy logowaniach. W przypadku tej strony sprawdziłbym też ustawienia js i wyskakujących okien (nie rejestrowałem się, ale podczas próby długo myślałem kombinować żeby zaskoczyć że wyskoczył pop-up)
- t0mekk
- Z nami od: 19 maja 2005, 14:57
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050517 Firefox/1.0.4 (MOOX M2)
eh... no i zarejestrowałem się... (ps - jak będzie spam... to będę zły).... no i umnie ładnie działa... może to jakiś problem po ichniej stronie? W konsoli JS wywaliło jakieś 2 błędy...ale zalogowało mnie normalnie...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony