Program TV na WP
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Program TV na WP
Przeglądarka: -
nie wiem dlaczego tak się dzieje ale od czasu do czasu na stronie z programem TV nazwy się nie zawijają , tło się powtarza i kolumna ma dwa tła (rozumiecie?
) Dlaczego?
ff 1.0.4 osX 10.3.9
yo
yo
- grimfang
- Z nami od: 09 czerwca 2002, 20:23
Re: Program TV na WP
grimfang pisze:nie wiem dlaczego tak się dzieje ale od czasu do czasu na stronie z programem TV nazwy się nie zawijają , tło się powtarza i kolumna ma dwa tła (rozumiecie?) Dlaczego?
Jak bedzie cos nie tak z ta strona to podaj link - ok?
- mm_
- grimfang
- Z nami od: 09 czerwca 2002, 20:23
Zgaduje: błąd webmajstra - obstawiam, że coś przekombinowane w tagach tabel, ale pewny nie jestem...
Za dużo tego, żebym analizował i szukał błędu
Za dużo tego, żebym analizował i szukał błędu
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
jest tam:
Niemcy/Francja/Włochy/Szwecja/Holandia/Dania
i wlasnie ta linijka rozpycha kolumne. podejrzewam, ze do polamania jej uzyto niestandardowego, czytanego tylko przez IE sposobu.
zajrzalem w kod: tam nie ma nic co by to lamalo. IE to dobrze wyswietla??? (no chyba ze cos siedzi w js, ale na tym sie nie znam)
Niemcy/Francja/Włochy/Szwecja/Holandia/Dania
i wlasnie ta linijka rozpycha kolumne. podejrzewam, ze do polamania jej uzyto niestandardowego, czytanego tylko przez IE sposobu.
zajrzalem w kod: tam nie ma nic co by to lamalo. IE to dobrze wyswietla??? (no chyba ze cos siedzi w js, ale na tym sie nie znam)
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
heh, wjechałeś mi na ambicję Konrad - oczywiście masz rację - to wogóle nie zostało złamane
IE 5.5 wyświetla podobnie źle jak Mozia 1.3Alfa
IE 5.5 wyświetla podobnie źle jak Mozia 1.3Alfa
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
hADeSik pisze:heh, wjechałeś mi na ambicję Konrad -
jak to pisalem nie widzialem jeszcze Twojego listu
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
Konrad nie ma sprawy, przecież żartowałem
nie boimy się - też sprawdzałem i napisałem to we wcześniejszym poście
Pseudo rozwiązaniem jest ustawienie sztywnej szerokości kolum - wtedy tylko za długi tekst będzie wyjeżdżał i nie rozsypie się tak bardzo - to chyba trochę lepsze rozwiązanie od obecnego...
Inne rozwiązania są 'bardziej pracochłonne'
Dobry duch pisze:W IE jest tak samo wiec sie nie bojcie.
nie boimy się - też sprawdzałem i napisałem to we wcześniejszym poście
Pseudo rozwiązaniem jest ustawienie sztywnej szerokości kolum - wtedy tylko za długi tekst będzie wyjeżdżał i nie rozsypie się tak bardzo - to chyba trochę lepsze rozwiązanie od obecnego...
Inne rozwiązania są 'bardziej pracochłonne'
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony