niemoge zainstalowac motywów do wersji 1.0.1
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
niemoge zainstalowac motywów do wersji 1.0.1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
przejzalem troche forum i nieznalazlem nic na ten temat. Jezeli jednak cos jest to przepraszam za moją nieuwage.
Jest taka sprawa ze niechce zmieniac firefoxa na 1.0.4 poniewaz sa z nim problemy a wersja 1.0.1 pracuje mi stabilnie i nienazekam.
Chcialem sobie zainstalowac do niej motywy i teraz juz niemoge bo za kazdym razem wyskakuje mi ze musze pobrac najnowsza wersje i pozniej dopiero moge zainstalowac jakikolwiek motyw. Czy jest mozliwosc wylaczenia tego aby on nieprzekierowywal adresu www tylko pokazywal motywy i zebym mogl je sobie zainstalwoac. To samo jest przy rozszerzeniach!
Dzieki za pomoc.
Jest taka sprawa ze niechce zmieniac firefoxa na 1.0.4 poniewaz sa z nim problemy a wersja 1.0.1 pracuje mi stabilnie i nienazekam.
Chcialem sobie zainstalowac do niej motywy i teraz juz niemoge bo za kazdym razem wyskakuje mi ze musze pobrac najnowsza wersje i pozniej dopiero moge zainstalowac jakikolwiek motyw. Czy jest mozliwosc wylaczenia tego aby on nieprzekierowywal adresu www tylko pokazywal motywy i zebym mogl je sobie zainstalwoac. To samo jest przy rozszerzeniach!
Dzieki za pomoc.
- invert
- Z nami od: 23 czerwca 2005, 06:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050516 Firefox/1.0.4 (MOOX M2)
Themes
Ewentualnie google
Wystarczy sciągnąć plik motywu na dysk.
Włączyć okienko (Narzędzia->Motywy? )
Złapać plik lewym przyciskiem myszy i upuścić na to okienko
Identycznie instaluje się rozszerzenia
(Narzedzia->Rozszerzenia)
A brać je najlepiej z Polskiej bazy
Zalecałbym jednak aktualizacje do najnowszej wersji. Zawiera poprawki bezpieczeństwa.
Wystarczy odinstalować starą i zainstalować nową. Ustawienia się nie stracą.
Ewentualnie google
Wystarczy sciągnąć plik motywu na dysk.
Włączyć okienko (Narzędzia->Motywy? )
Złapać plik lewym przyciskiem myszy i upuścić na to okienko
Identycznie instaluje się rozszerzenia
(Narzedzia->Rozszerzenia)
A brać je najlepiej z Polskiej bazy
Zalecałbym jednak aktualizacje do najnowszej wersji. Zawiera poprawki bezpieczeństwa.
Wystarczy odinstalować starą i zainstalować nową. Ustawienia się nie stracą.
- Kubu$
- Z nami od: 18 stycznia 2005, 21:53
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
wlasnie jest ten problem ze niemoge zapisac na dysk danego motywu, poniewaz firefox odrazu mi przekierowywyje adres na tą strone http://www.mozilla.org/products/firefox ... on=firefox .
Wiec niemam jak sie dostac do motywów.
Co do nowszej wersji to jak widze na forum wystepuja broblemy. Cos sie nieuruchamia, niewczytują sie niekotore stronki.
Wiec niemam jak sie dostac do motywów.
Co do nowszej wersji to jak widze na forum wystepuja broblemy. Cos sie nieuruchamia, niewczytują sie niekotore stronki.
- invert
- Z nami od: 23 czerwca 2005, 06:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
A czy nie mógłbyś zrobić backup-u swojego profilu i sprawdzić, czy nowy Firefox nie chodzi Ci przypadkiem zupełnie poprawnie? Jeśli masz instalkę starego Ff, to w każdej chwili możesz wrócić do poprzedniej wersji. Jak było trochę wyżej, nowe wersje Ff są znacznie bezpieczniejsze i o wiele lepiej ich używać niż mniej bezpiecznej starej wersji.
- errenay
- Z nami od: 11 grudnia 2004, 07:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050531 Firefox/1.0+
invert pisze:Co do nowszej wersji to jak widze na forum wystepuja broblemy. Cos sie nieuruchamia, niewczytują sie niekotore stronki.
Z każdą wersją bywają problemy (głównie z winy rozszerzeń zresztą), ale większość użytkowników używa przecież 1.0.4 i nie narzekają. Może nie usunąłeś starej wersji przed instalacją nowej i dlatego były problemy?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
Odwiedź tę stronę i zapisz na swój dysk plik wybranego przez ciebie motywu. Nastepnie w Fx otwórz menedżera motywów i zapisany plik przeciągnij do okna menedżera. Nastąpi instalacja motywu.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa