MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

VRML - szukam rozszerzenia

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

VRML - szukam rozszerzenia

Postautor: slavkodk » 24 czerwca 2005, 12:21

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

albo innego sposobu na wyświetlanie tego typu treści w Firefoksie.

Z góry wielkie dzięki
slavkodk

Z nami od: 13 marca 2005, 12:09

Re: VRML - szukam rozszerzenia

Postautor: piotrek84 » 24 czerwca 2005, 20:12

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Z góry można dostać cegłą.

Znalezione w 2 sekundy: link.
piotrek84

Z nami od: 11 września 2003, 18:48

Re: VRML - szukam rozszerzenia

Postautor: slavkodk » 24 czerwca 2005, 22:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Hmmm. Google znam i korzystam. Nie po to zadaję pytanie, żeby dostac link do googli. Szukam po prostu kogoś, kto używał jakiegoś rozszerzenia, miał z nim określone doświadczenia i może mi powiedzieć, czy dana rzecz jest OK czy nie. Chcę uniknąć sytuacji, w której przeglądarka mi się wysypie, ponieważ zainstaluję coś, co się będzie z nią gryzło. Owszem, mogę zrobić backup ustawień, potem eksperymentować, ale chcę tego uniknąć - jest to zbyt czasochłonne.
Po drugie - uważam, że jeśli ktoś, kto zna jakieś rozszerzenia może poświęcić 10 minut na udzielenie mi porady, a ja muszę spędzić 3 godziny, żeby odsiać ziarna od plew w Internecie, to może tym razem niech ktoś mi pomoże... Chyba po to są takie fora.
Po trzecie - w archiwum tego rozdziału nie znalazłem żadnej wiadomości o VRML - a myślę, że byłoby słuszne, żeby jakieś rozszerzenia zostały tu opisane, choćby pobieżnie.

A teraz konkrety:
Czy ktoś używał Cosmo Playera lub Cortona VRML Client pod Firefoksem i może coś o tym napisać?
Mam pewne obawy, bo:
    tu: http://cic.nist.gov/vrml/cosmoplayer.html
    napisano, że Cosmo Player jest dosyć stary i nie rozpoznaje nowszych przeglądarek. Instalacja wymaga tworzenia pliku netscape.exe w folderze Firefoksa. A ja naprawdę nie chcę eksperymentować. Czy to potem będzie działać?

A może jest coś innego godnego polecenia?
slavkodk

Z nami od: 13 marca 2005, 12:09

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa