MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Problem z Javą w Mozilli 1.7.6 PL

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Problem z Javą w Mozilli 1.7.6 PL

Postautor: Slighty Boy » 12 sierpnia 2005, 17:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050319

Mam problem z Javą w Mozilli 1.7.6 PL. Otóż problem jest następujący: wchodzę na stronę z grami online (taką która potrzebuje Javy do uruchomienia), np. KURNIK.PL. Zaczynam grać np. w kalambury, i:

- pierwszy problem (jak ktoś nie grał to tam jest takie okienko w które wpisuje się odpowiedź. Jakto w kalamburach) nie mogę pisać polskimi literami, ale to załatwi chyba spolszczenie (nie ma go nigdzie :( ).

-drugi problem, brak odświeżania. Tzn. jak ktoś rysuje ja tego nie widzę, muszę dopiero zminimalizować okno i jeszcze raz przywrócić wtedy widze na ekranie to co ktos narysował, musze robić tak co (dosłownie) sekundę by zdążyć odgadnąć hasło szybciej niż inni gracze...

To już chyba wszystko. Prosze o propozycje rozwiązań dla obu problemów. Pozdrawiam (narazie jeszcze gość) Slighty Boy!

PS. Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji lub czegoś nie rozumie proszę o kontakt:

MAIL: slightyboy@o2.pl
GG: 5644911

Jeszcze raz WIELKIE POZDRO!!! :D
Slighty Boy

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony