jak zrobić nowy profil?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
jak zrobić nowy profil?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
mam pytanie jak założyć nowy profil do firefoxa?ale nie chce stracic starego chce po prostu 2.a następnie jak już będą to jak je wybierać???
- rmati1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050730 Firefox/1.0.6 (Debian package 1.0.6-2)
Start --> Uruchom wpisz firefox -p
Reszta jest banalnie prosta, a poza tym na forum są już wątki dotyczące problemów z profilami, więc uprasza się o używanie opcji 'Szukaj' na forum.
A w tym co było Ci dane jest wszystko na temat tutaj
Reszta jest banalnie prosta, a poza tym na forum są już wątki dotyczące problemów z profilami, więc uprasza się o używanie opcji 'Szukaj' na forum.
A w tym co było Ci dane jest wszystko na temat tutaj
- chłopczyk
- Z nami od: 30 lipca 2005, 21:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050730 Firefox/1.0.6 (MOOX M2)
[url=tylko że w tym co ty mi dałeś ja nie moge tego znaleźć]tylko że w tym co ty mi dałeś ja nie moge tego znaleźć[/url]
Ty nie możesz a ja mogę???
Coś się czytać nie chce
A na dole masz linki do dalszych części
Na przyszłość poszukaj sam
Ty nie możesz a ja mogę???
Coś się czytać nie chce
3. Zmiana położenia profili (Menadżer Profili)
Za pomocą Menadżera Profili można tworzyć i usuwać profile, oraz zmieniać ich nazwy. Aby uruchomić Menadżera Profili, uruchom Mozillę, Firefoksa, lub Thunderbirda z argumentem -p
A na dole masz linki do dalszych części
Na przyszłość poszukaj sam
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1