Ostatnio robiłem reinstalację systemu i nie pamiętam które rozszerzenie pozwala na zmianę aktywnego panelu po prostu przez najechanie na niego myszką (nie trzeba klikać), szukałem w bazie, ale chyba jestem ślepy....
Które roszerzenie - zmiana aktywnego panelu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Które roszerzenie - zmiana aktywnego panelu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Witam.
Ostatnio robiłem reinstalację systemu i nie pamiętam które rozszerzenie pozwala na zmianę aktywnego panelu po prostu przez najechanie na niego myszką (nie trzeba klikać), szukałem w bazie, ale chyba jestem ślepy....
- jarosz
- Z nami od: 14 maja 2005, 15:04
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Mam zainstalowane to rozszerzenie, ale nie mam pojęcia gdzie to włączyć....
A może po prostu żre mi się ze sobą pare rozszerzeń?
Jaka jeszcze istnieje możliwość??
A może po prostu żre mi się ze sobą pare rozszerzeń?
Jaka jeszcze istnieje możliwość??
- jarosz
- Z nami od: 14 maja 2005, 15:04
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050913 Firefox/1.0.7
Po co chcesz kombinować? Te rozszerzenia mogą na siebie niekorzystnie oddziaływać, bo wykonują to samo.
W TBE wybierasz Ustawienia Tabbrowser Extensions->Gesty->Różne i zaznaczasz opcję Przełączaj karty umieszczając... Przyciskasz przycisk Zaawansowane znajdujący się w tej sekcji i ustalasz czas opóźnienia. To wszystko. Proste - prawda?
W TBE wybierasz Ustawienia Tabbrowser Extensions->Gesty->Różne i zaznaczasz opcję Przełączaj karty umieszczając... Przyciskasz przycisk Zaawansowane znajdujący się w tej sekcji i ustalasz czas opóźnienia. To wszystko. Proste - prawda?

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa