Niestety wynik takiej operacji był taki, że okno nawigatora otwierało się rzadko (Ctrl+N, ikonka w lewym dolnym rogu itd.) i do tego kompletnie puste (żadnych kontrolek, samo okno z paskiem tytułowym). Próba odpowiedzi na mail kończyła się komunikatem, że nie można otworzyć okna kompozycji maila i mam spróbować raz jeszcze.
Dalej nie testowałem... Odinstalowanie wszystkiego i ponowna instalacja przywróciły wszystko do porządku. System: Windows XP.
Druga sprawa trochę lżejszego kalibru, ale trochę denerwująca. Panowie, skąd się wam w tłumaczeniu "wrote'a" wziął ten "użytkownik" ("Użytkownik XXX napisał")? W oryginale tego nie ma, a brzmi troche pretensjonalnie.
Od kiedy przesiadłem się na Mozillę, już kilka osób z którymi koresponduję się z tego wyśmiewało. W sumie to drobiazg, ale powoduje, że list wygląda "niepoważnie" (i nie pomaga w ewangelizacji
Gdyby była już gotowa opcja pozwalająca na samodzielne określenie formatu wrote'a, to bym się nie czepiał, ale nie ma. Panowie, dajcie się przekonać na "XXX napisał", co?...
Darek