Problem z FF 1.0.4 i User Agent Swicher 0.6.5
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z FF 1.0.4 i User Agent Swicher 0.6.5
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.0
Dzisiaj po zaktalizowaniu rozszerzenia User Agent Swicher do wersji 0.6.5 sypnał się firefox, a raczjej wyskoczył błąd na dole okna:
klik
Próbowałem odinstalowac rozszerzenie, ale po ponownym uruchomieni ff rozszerzenie dalej było zianstalowane ( z informacją że zosatnie usunięte po ponownym uruchomieniu FF ) a błąd dalej widniał.
Oczywiście zrestartowałem pare razy foxa, windowsa i nic.
Jak się pozbyć błędu, bez odinstalowywania ff?
Prosze o pomoc.
klik
Próbowałem odinstalowac rozszerzenie, ale po ponownym uruchomieni ff rozszerzenie dalej było zianstalowane ( z informacją że zosatnie usunięte po ponownym uruchomieniu FF ) a błąd dalej widniał.
Oczywiście zrestartowałem pare razy foxa, windowsa i nic.
Jak się pozbyć błędu, bez odinstalowywania ff?
Prosze o pomoc.
- zimaq
Re: Problem z FF 1.0.4 i User Agent Swicher 0.6.5
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
Adres nieprawidłowy
Czasami aktualizacja nie chce zaskoczyć. Na UA Switcher tego nie robiłem, ale może pomóc odinstalowanie rozszerzenia a potem jego zainstalowanie.
Czasami aktualizacja nie chce zaskoczyć. Na UA Switcher tego nie robiłem, ale może pomóc odinstalowanie rozszerzenia a potem jego zainstalowanie.
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Tamten obrazek nie działa ale domyślam się, że mam podobny błąd. Na dole jest jakiś dziwny pasek, pozatym jest kilka innych problemów...
Miałem Firefoxa 1.0.6 i useragentswitcher 0.6.6 PL. Nowszą wersje wgrałem poprzez aktualizację automatyczną i mi się sypenło
[ Screen ]
Miałem Firefoxa 1.0.6 i useragentswitcher 0.6.6 PL. Nowszą wersje wgrałem poprzez aktualizację automatyczną i mi się sypenło
[ Screen ]
- Format
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa