Ksiazka adresowa - jak ogladac inne
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ksiazka adresowa - jak ogladac inne
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs-CZ; rv:1.7.5) Gecko/20041217
Witam. Mam polska wersje TB i mam dwie ksiazki adresowe: osobista i adresy zebrane. Jezeli jednak ogladam ksiazke adresowa lub chce ja eksportowac, to moge tylko w domyslnej (osobistej) i nie mam nigdzie zadnego okienka na zmiane ksiazky adresowej (np. na zebrane adresy). W ustawieniach nic nie znalazlem (albo przeoczylem). Jak moge wiec zajrzec do ksiazki zebranych adres i jak moge eksportowac adresy z ksiazki zebranych adres (lub nawet innych ksiazek adresowych)? Mialem TB1.0, chwile temu zainstalowalem TB1.0.2. Zetknal sie juz ktos z takim problemem i jak go rozwiazal?
- Ludek
Re: Ksiazka adresowa - jak ogladac inne
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Poprostu wejdź do danej książki i Narzędzia -> Eksportuj
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Re: Ksiazka adresowa - jak ogladac inne
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs-CZ; rv:1.7.5) Gecko/20041217
piotrek84 pisze:Poprostu wejdź do danej książki i Narzędzia -> Eksportuj
Chodzilo o to, ze nie moglem sobie wybrac inna ksiazke adresowa. Ale juz odkrylem moj blad. Blad polegal na tym, ze panel z lista ksiazek adresowych byl ukryty i musialem myszka pociagnac za lewy brzeg okna. Z menu nie da sie wlaczyc/wylaczyc widok panelu z lista ksiazek adresowych, natomiast mozna wlaczyc/wylaczyc panel wizytowki. Teraz moge sobie eksportowac dowolna ksiazke adresowa. Problem jest wiec rozwiazany.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird