MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie

Postautor: zic » 09 maja 2006, 18:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

Witam wszystkich.Udało mi się rozwiazać problem kopiowania i wklejania oraz
zablokowanego paska narzędzi w przeglądarce Firefox.Okazało się że w katalogu System32 siedział cały czas wirus o nazwie "pushow13.dll" który został wykryty dopiero po wgraniu najnowszej bazy wirusów.Dodam że da się go usunąć tylko za pomocą programu Killbox.Przeszukajcie swoje dyski.Pozdrawiam.
zic
 
Posty: 1
Z nami od: 09 maja 2006, 18:42

SPRAWA W KOńCU ROZWIąZANA !!!

Postautor: Polkus » 14 maja 2006, 21:45

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

SPRAWA JEST ROZWIAZANA :):):)

U mnie rzeczywiscie powodem bledu z kopiowaniem i wklejaniem byly dwa pliki pushow*(gdzie * oznacza jakas liczbe) ukryte w windows/system32, ale za pomoca programu killbox(wlaczone opcje delete on reboot i unregister .dll) udalo sie je usunac z kompa i znow lisek kopiuje , jak za starych dobrch lat.
Zycze powodzenia w usuwaniu tego problemu
Polkus
 

Postautor: wwwaldi » 31 maja 2006, 22:10

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

U mnie nie działa kopiowanie ale nigdzie nie mam plików puhow.dll
Nie wiem co jest grane
wwwaldi
 

Postautor: Gość » 04 czerwca 2006, 15:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Dotwierdza. lisek znowu działa prawidłowo :lol: Dzięki chłopaki za podanie rozwiązania :wink:
Gość
 

Kopiowanie w firefoxie- nowy user pomaga

Postautor: PiotrekLWO » 12 czerwca 2006, 10:32

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4

ja nie mam takiego pliku, a przeprowadzilem dokladne skanowanie dysku.
żadnych wirusow. odinstalowalem firefoxa wlacznie z kasowaniem wszystkich danych z katalogu profilu anle nie pomoglo.
nie wiem o co chodzi
pomoglo zalozenie noewego profilu uzytkownika w windowsie.
(i skopiowanie wszczesniej zapisanych zakladek)
ale to mnie nie satysfakcjonuje.
PiotrekLWO
 

Re: Kopiowanie w firefoxie- nowy user pomaga

Postautor: Ancestor » 12 czerwca 2006, 11:36

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1a3) Gecko/20060611 BonEcho/2.0a3

PiotrekLWO pisze:ja nie mam takiego pliku, a przeprowadzilem dokladne skanowanie dysku.
żadnych wirusow. odinstalowalem firefoxa wlacznie z kasowaniem wszystkich danych z katalogu profilu anle nie pomoglo.
nie wiem o co chodzi
pomoglo zalozenie noewego profilu uzytkownika w windowsie.
(i skopiowanie wszczesniej zapisanych zakladek)
ale to mnie nie satysfakcjonuje.

W jakim sensie nie satysfakcjonuje? Firefox działa dobrze, przywróciłeś go normalnego stanu, zakładki masz - w czym problem?
Ancestor
Moderator
 
Posty: 1799
Z nami od: 11 czerwca 2005, 20:25
Lokalizacja: Sopot

Postautor: gabhor » 07 września 2006, 22:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6

dziekuje za podpowiedz. zadzialalo odrazu. dobrze ze sa na swiecie ludzie oferujacy pomoc bezinteresowmie. FF rulezz....!!!
gabhor
 

Postautor: snake2 » 11 września 2006, 20:29

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6

Ja przeskanowałem komputer programem Ad-Aware SE Personal z najnowszą aktualizacją i też działa kopiuj wklej :)
snake2
 
Posty: 2
Z nami od: 02 września 2006, 13:33

Re: SPRAWA W KOńCU ROZWIąZANA !!!

Postautor: Gargamell » 07 listopada 2006, 22:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0

Polkus pisze:SPRAWA JEST ROZWIAZANA :):):)

U mnie rzeczywiscie powodem bledu z kopiowaniem i wklejaniem byly dwa pliki pushow*(gdzie * oznacza jakas liczbe) ukryte w windows/system32, ale za pomoca programu killbox(wlaczone opcje delete on reboot i unregister .dll) udalo sie je usunac z kompa i znow lisek kopiuje , jak za starych dobrch lat.
Zycze powodzenia w usuwaniu tego problemu


No dzieki chlopaki bo męczyło mnie juz to masakrycznie, ciagl emusiałem wchodzic w inna przeglądarke aby cos skopiowac, a teraz chodzi cacy :).
Gargamell
 
Posty: 1
Z nami od: 07 listopada 2006, 21:59
Lokalizacja: Zielona góra

dzieki

Postautor: ja12221 » 28 stycznia 2007, 15:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

wskazówki pomogły
ja12221
 

Postautor: Gość » 25 lipca 2007, 14:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5

Miałam aż 3 takie pliki. Usunęłam i teraz wszystko działa. Wielkie dzięki.
Gość
 

Odp: Kopiuj i wklej - inne rozwiazanie

Postautor: gruchap6 » 10 grudnia 2009, 18:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)

U mnie przyczyną była piosenka zapisana na pulpicie ściągnięta z wrzuta.pl za pomocą stronki internetowe http://www.sciagnik.net/. po zapisaniu piosenki zauważyłem że nie działa kopiuj/wklej w żadnej przeglądarce ani gg. Tylko w programie pocztowym the bat działało poprawnie. po usunięciu piosenki wszystko wróciło do normy :)
gruchap6
 


Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: