MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nie działa www.youtube.com

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Postautor: mrq » 11 czerwca 2007, 20:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4

poza tym na niektorych filmikach flashowych od razu pasek postepu sie napelnia chociaz oczywiscie film sie laduje... skutkuje to tym, ze po dojsciu do konca obecnie zaladowanej czesci film sie konczy zamiast czekac na dalsza czesc no i oczywiscie nie widac ile juz sie sciagnelo...

pomocy?
mrq
 

Postautor: Marcelka » 22 listopada 2007, 02:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.9) Gecko/20071025 Firefox/2.0.0.9

Ja też mam problem z YouTube i bardzo proszę o pomoc. Do tej pory działało bez zarzutu,a od wczoraj,jak włączam filmik,to on do połowy się sciąga,a potem wraca do początku i w ogóle nie rusza,nic nie działa. Co mam robić?
Marcelka
 

Postautor: E2rd » 22 listopada 2007, 21:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.9) Gecko/20071025 Firefox/2.0.0.9

Zrobić trochę wolnego miejsca na dysku, żeby filmik mógł się ściągnąć do pamięci podręcznej?
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi :)
E2rd
Moderator
 
Posty: 3937
Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Postautor: Elmo II » 18 grudnia 2007, 12:35

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Potwierdzam. Wyczyszczenie pamięci podręcznej rozwiązało problem :)
Elmo II
 

Postautor: Gość » 14 stycznia 2008, 17:56

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Mi też nie działa YouTube. Da się wejść normalnie na stronę ale gdy chcę coś obejrzeć wyskakuje taki komunikat"

"Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy program Flash Player"

Zainstalowałem nową wersję 9,0,115,0 ale nadal nie dziala. Co jeszcze trzeba zrobić aby w końcu YouTube zaczą działać normalnie?
Gość
 

Postautor: marcin_f » 14 stycznia 2008, 19:35

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-GB; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Może Adblock albo firewall Ci wycina za dużo?
Co nieco o konfiguracji Fx i Tbirda (i paru innych programów).
marcin_f
 
Posty: 282
Z nami od: 02 grudnia 2005, 09:04
Lokalizacja: Warszawa

Postautor: Gość » 18 stycznia 2008, 18:07

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

to nie to... mam tak samo :/ i kij wie o co chodzi :/
Gość
 

Postautor: Tomek » 20 stycznia 2008, 21:03

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.11) Gecko/20071204 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.11

i oczywiście obydwoje wyczyściliście pamięć podręczną? Czy tylko się dopisaliście bez czytania wątku?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 9049
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Postautor: rabe1 » 05 lutego 2008, 18:39

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; neostrada tp 7.2; .NET CLR 1.1.4322)

to chyba cos ze stroną youtube bo otwiera sie ok. ale w lewym dolnym rogu wyskakuje komunikat bład na stronie i nichu.........a nic nie chce działać
rabe1
 

Postautor: Jay » 15 lutego 2008, 19:22

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.12) Gecko/20070508 Firefox/1.5.0.12

Tez tak mam od ponad tygodnia. 'Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.youtube.com'. Pingowanie strony dziala, moge wejsc przez proxy ale normalnie, z poziomu kazdej znanej mi przegladarki nie da rady. Ma ktos jakies pomysly?
Jay
 

Postautor: Grzegorz » 15 lutego 2008, 19:34

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

Jay pisze:Tez tak mam od ponad tygodnia. 'Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.youtube.com'.

Nie mogę tego potwierdzić. U mnie wszystko działa poprawnie. Zarówno strona jak i filmiki wczytują się bez problemów.

Na problemy z przeglądarką najlepiej zaradzi Standardowa diagnostyka. Na brak wtyczek ich instalacja (Firefox sam zaproponuje ich instalację jeśli napotka nieobsługiwane elementy).
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7493
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Postautor: Gość » 15 lutego 2008, 19:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.12) Gecko/20070508 Firefox/1.5.0.12

Jay pisze:TPingowanie strony dziala, moge wejsc przez proxy ale normalnie, z poziomu kazdej znanej mi przegladarki nie da rady. Ma ktos jakies pomysly?


Wiec raczej nie rozbija sie tylko FF, wszystkie inne mi znane przyczyny nie wchodza w gre [zmiana 'hosts', zle MTU, etc.].
Gość
 

Postautor: mobbarley » 02 marca 2008, 09:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

witam

też mam problem z YouTube ale niestety z tego co widzę to nikt inny czegoś takiego nie miał. Mianowicie chodzi o to że włączam YouTube, wybieram sobie jakiś filmik, włączam on sie buforuje cały, daję PLAY i... po 2 sekundach sie filmik zatrzymuje. Jeżeli przewinę to znowu się włącza ale też tylko na 2 sek ;/

Mógłby ktoś coś na to zaradzic? ;)
mobbarley
 

Postautor: Grzegorz » 02 marca 2008, 14:18

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9b4pre) Gecko/2008022806 Minefield/3.0b4pre

Strefa pomocy, w szczególności Standardowa diagnostyka podpowie, co zrobić.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7493
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Postautor: E2rd » 03 marca 2008, 15:31

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

No, chybaże to jest problem zapchanego dysku, omawiany już na poprzedniej stronie tego wątku. :P
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi :)
E2rd
Moderator
 
Posty: 3937
Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Postautor: Rei » 13 marca 2008, 16:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

Mi dla odmiany youtube działa i to b.dobrze. Za to mam problemy z filmikami na myspace.tv. Wcześniej wszystko działało jak należy, ale teraz filmiki z tej stronki się po prostu nie ładują. Używam Firefoxa, ale gdy próbowałam na Operze to działo się to samo...
Rei
 

Tu macie pokrewny temat

Postautor: pietra » 23 marca 2008, 21:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

Sprawa wygląda tak że zainstalowałem i odinstalowalem flash playera i teraz pomimo że mam w przeglądarce (mozilla) włączone cookies to wyskakuje mi inf że mam wyłączone cookies... ma ktoś pomysł co z tym zrobić???
pietra
 

problem z odtwarzaniem plików na youtube

Postautor: Klaudia1 » 23 marca 2008, 22:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12

Witam


Mam taki problem jak mój przedmówca.Tzn film na youtube laduje się ale potem odtwarza tylko 2 sec. Wszystko jest flash,pamiec podreczna wolna.
Niestety w pomocy na youtube, w standardowej diagnozie nie znalazłam rozwiązania swojego problemu. Czy ktoś mógłby mi coś doradzić?

Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
Klaudia1
 

Postautor: Gecko » 25 marca 2008, 15:41

Przeglądarka: Opera/9.26 (Windows NT 5.1; U; pl)

Mój problem jest taki sam, po 2 s zacinają mi się filmikiw youtube, ine streamy też szwankują, ale każdy w inny sposób. Błędy występują na dwóch różnych kompach, jeden ma FF-a drugi Operę.
Gecko
 

Postautor: lolololo » 25 maja 2008, 20:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

kurcze mi youtube chodzi,ale niektore iflmiki nie.laduja sie i laduja,ale nie chca wejsc plx pomozcie
lolololo
 

Następna

Wróć do Przeglądarka Firefox

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron
Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: