dziwny wygląd strony
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
dziwny wygląd strony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
Mam problem z wyglądem strony, chodzi o wysokość strony. na dole wyświetla się biały pasek, grubości ok. 3 cm, nie daje się go w żaden sposób zlikwidować. Co robić?
- hansolo16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.12) Gecko/20080218 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.12
1. Oczywiście Standardową Diagnostykę przeprowadziłeś solidnie, dokładnie i do końca?
2. możesz podać albo adres strony albo pokazać zrzut ekranu?
2. możesz podać albo adres strony albo pokazać zrzut ekranu?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.12) Gecko/20080129 Iceweasel/2.0.0.12 (Debian-2.0.0.12-1)
hansolo16 pisze:dzięki za podpowiedź standardowej diagnostyki
Co świadczy o tym że ludzie olewają nowy beżowy prostokąt z wykrzyknikiem i tekstem co robić w razie wystąpienia problemu :(
- kabzior
- Z nami od: 11 sierpnia 2006, 19:18
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
bo to powinien być flash z dodą w roli głównej
To dlatego część propozycji marcina_f choć początkowo wydała mi się skrajna, po przemyśleniu już taka nie była chodzi o wpisanie url do SD (ale to moja subiektywna ocena, no i leci w fortecę którą wykluczył Stef)
To dlatego część propozycji marcina_f choć początkowo wydała mi się skrajna, po przemyśleniu już taka nie była chodzi o wpisanie url do SD (ale to moja subiektywna ocena, no i leci w fortecę którą wykluczył Stef)
- rumsztyk
u mnie szara listwa nadal tkwi
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 SeaMonkey/1.1.8
Mimo wykonania "standardowej diagnostyki" szara listwa tkwi jak drut.
W dodatkach mam pustkę, FF instalowałam i wyinstalowałam kilka razy.
Na domiar FF zaczął otwierać się losowo - raz z zakładkami na listwie, raz z pustą listwą.
Poza tym FF zwykle otwiera się tylko raz. Gdy chce go włączyć ponownie muszę "wyjść i wejść" do swojego profilu. Zdarza się że otwiera się w postaci zminimalizowanej na dolnej listwie lub na pulpicie i na tym koniec.
Komputer przeszukałam na okoliczność wszelakiego robactwa za pomocą Ad-aware, Spybot-search & destroy , cwshredder no i Avast.
bezskutecznie.
Podpowiedzcie co jeszcze mogę zrobić dla uratowania mojego FF.
W dodatkach mam pustkę, FF instalowałam i wyinstalowałam kilka razy.
Na domiar FF zaczął otwierać się losowo - raz z zakładkami na listwie, raz z pustą listwą.
Poza tym FF zwykle otwiera się tylko raz. Gdy chce go włączyć ponownie muszę "wyjść i wejść" do swojego profilu. Zdarza się że otwiera się w postaci zminimalizowanej na dolnej listwie lub na pulpicie i na tym koniec.
Komputer przeszukałam na okoliczność wszelakiego robactwa za pomocą Ad-aware, Spybot-search & destroy , cwshredder no i Avast.
bezskutecznie.
Podpowiedzcie co jeszcze mogę zrobić dla uratowania mojego FF.
- zebra
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 SeaMonkey/1.1.8
Dziś po raz kolejny wyinstalowałam ff i zainstalowałam starą wersję, nie pomogło, było i przywracanie systemu do okresu sprzed awarii - bezskutecznie.
Żeby było ciekawiej przy próbie uruchomienia FF zawsze pojawia się komunikat, że został zamknięty nieprawidłowo i pyta czy przywrócić sesję czy nie.
Żeby było ciekawiej przy próbie uruchomienia FF zawsze pojawia się komunikat, że został zamknięty nieprawidłowo i pyta czy przywrócić sesję czy nie.
- zebra
• Strona 1 z 1