Hi!
Nabroilem ... chcialem poprzestawiac sobie kolejnosc serwerow news ... no to kombinowalem kombinowalem ... w koncu pouwalalem wszystkie i dolaczylem od nowa ... generalnei dzialo sie w miedzy czasie kilka dziwnych zeczy, ale ostatecznie wszystko jest jak powinno ... tylko od tego czasu czasami jak odpalam kuriera to mi sie wywala bledem w win, i odpala sie talkback .... i teraz pytanie co sie moglo nabroic i jak to naprawic. Any ideas? CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?
Nabroilem ... Mozilla sie wywala
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nabroilem ... Mozilla sie wywala
Przeglądarka: -
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Re: Nabroilem ... Mozilla sie wywala
wariat pisze:CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?
To chyba będzie najlepsze rozwiązanie
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: Nabroilem ... Mozilla sie wywala
GmbH pisze:wariat pisze:CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?
To chyba będzie najlepsze rozwiązanieMożesz jeszcze spróbować usunąć katalog News z profilu użytkownika oraz dokonać edycji pliku prefs.js usuwając wszystkie wpisy dotyczące serwerów news. Na przyszłość lepiej nie grzebać za bardzo
No chyba, że się wie co należy zrobić
Wiesz to ja nabroilem ale wszystko robilem w samej mozilli ... zadnego edytowania plikow czyli mozna powiedziec ze mozilla sama sie jakos dziwnie wylozyla ... przy czym nei jestem w stanie odtworzyc tego co robilem takze chyba nie znajdziemy ew. bledow ... tak czy inaczej jak sie zdraznie tymi bledami (wtywala sie srednio raz na 5 odpalen mozilli) to przeniose profil ... zrobilbym to od razu ale przenoszenie poczty jest strasznie upierdliwe i to mnie powstrzymuje
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite