MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nabroilem ... Mozilla sie wywala

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Nabroilem ... Mozilla sie wywala

Postautor: wariat » 21 czerwca 2002, 20:37

Przeglądarka: -

Hi!

Nabroilem ... chcialem poprzestawiac sobie kolejnosc serwerow news ... no to kombinowalem kombinowalem ... w koncu pouwalalem wszystkie i dolaczylem od nowa ... generalnei dzialo sie w miedzy czasie kilka dziwnych zeczy, ale ostatecznie wszystko jest jak powinno ... tylko od tego czasu czasami jak odpalam kuriera to mi sie wywala bledem w win, i odpala sie talkback .... i teraz pytanie co sie moglo nabroic i jak to naprawic. Any ideas? CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Re: Nabroilem ... Mozilla sie wywala

Postautor: GmbH » 26 czerwca 2002, 21:52

wariat pisze:CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?

To chyba będzie najlepsze rozwiązanie ;) Możesz jeszcze spróbować usunąć katalog News z profilu użytkownika oraz dokonać edycji pliku prefs.js usuwając wszystkie wpisy dotyczące serwerów news. Na przyszłość lepiej nie grzebać za bardzo ;) No chyba, że się wie co należy zrobić :D
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Re: Nabroilem ... Mozilla sie wywala

Postautor: wariat » 26 czerwca 2002, 22:33

GmbH pisze:
wariat pisze:CZyjedynym sposobem jest stworzenie nowego profilu i zmontowanie wszystkiego od nowa?

To chyba będzie najlepsze rozwiązanie ;) Możesz jeszcze spróbować usunąć katalog News z profilu użytkownika oraz dokonać edycji pliku prefs.js usuwając wszystkie wpisy dotyczące serwerów news. Na przyszłość lepiej nie grzebać za bardzo ;) No chyba, że się wie co należy zrobić :D

Wiesz to ja nabroilem ale wszystko robilem w samej mozilli ... zadnego edytowania plikow czyli mozna powiedziec ze mozilla sama sie jakos dziwnie wylozyla ... przy czym nei jestem w stanie odtworzyc tego co robilem takze chyba nie znajdziemy ew. bledow ... tak czy inaczej jak sie zdraznie tymi bledami (wtywala sie srednio raz na 5 odpalen mozilli) to przeniose profil ... zrobilbym to od razu ale przenoszenie poczty jest strasznie upierdliwe i to mnie powstrzymuje ;-)
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite