Wyskakiwanie przegądarek
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wyskakiwanie przegądarek
Przeglądarka: -
Od pewnego czasu korzysta, a właściwie korzystałem z IE 6. Jakieś dwa dni temu przy próbach wchodzenia na niektóre strony, a zawsze przy próbach dostania się na czaty, przeglądarka wyskakiwała mi do Windowsa ( mam WinXP Prof ). Żadne komunikaty nie były zgłaszane. Ponieważ i tak byłem niezadowolony z Inernet Explorera, wykorzystałem to jako pretekst, by posprawdzać inne. Na pierwszy ogień poszła MozillaPL 1.1. Niestety sytuacja jest identyczna jak poprzednio. Czy staciłem jakieś składniki w systemie?
- gulus
Re: Wyskakiwanie przegądarek
gulus pisze:Jakieś dwa dni temu przy próbach wchodzenia na niektóre strony, a zawsze przy próbach dostania się na czaty, przeglądarka wyskakiwała mi do Windowsa ( mam WinXP Prof ).
Najprawdopodobnie przyczyna leży po stronie Java RE. Czy instalowałeś Sun JavaRE? Jeśli tak, to może coś się sknociło z instalacją. Proponuję deinstalację Javy i instalację nowej wersji 1.4.1 ze strony http://java.sun.com/j2se/1.4.1/download.html Ściągaj wersję international!
- quiris
- Z nami od: 31 lipca 2002, 06:53
Zainstalowalem i nic, jest tak samo. Konkretna strona, ktora probuje otworzyc to www.pejzaze.prv.pl
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite