MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wyskakiwanie przegądarek

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Wyskakiwanie przegądarek

Postautor: gulus » 01 września 2002, 22:00

Przeglądarka: -

Od pewnego czasu korzysta, a właściwie korzystałem z IE 6. Jakieś dwa dni temu przy próbach wchodzenia na niektóre strony, a zawsze przy próbach dostania się na czaty, przeglądarka wyskakiwała mi do Windowsa ( mam WinXP Prof ). Żadne komunikaty nie były zgłaszane. Ponieważ i tak byłem niezadowolony z Inernet Explorera, wykorzystałem to jako pretekst, by posprawdzać inne. Na pierwszy ogień poszła MozillaPL 1.1. Niestety sytuacja jest identyczna jak poprzednio. Czy staciłem jakieś składniki w systemie?
gulus

Re: Wyskakiwanie przegądarek

Postautor: quiris » 01 września 2002, 22:14

gulus pisze:Jakieś dwa dni temu przy próbach wchodzenia na niektóre strony, a zawsze przy próbach dostania się na czaty, przeglądarka wyskakiwała mi do Windowsa ( mam WinXP Prof ).

Najprawdopodobnie przyczyna leży po stronie Java RE. Czy instalowałeś Sun JavaRE? Jeśli tak, to może coś się sknociło z instalacją. Proponuję deinstalację Javy i instalację nowej wersji 1.4.1 ze strony http://java.sun.com/j2se/1.4.1/download.html Ściągaj wersję international!
quiris

Z nami od: 31 lipca 2002, 06:53

Postautor: Gość » 02 września 2002, 10:39

Zainstalowalem i nic, jest tak samo. Konkretna strona, ktora probuje otworzyc to www.pejzaze.prv.pl
Gość

Postautor: Cyprian_Konador » 02 września 2002, 14:26

u mnie dziala, mam Mozilla 1.1 oraz Win Me
Cyprian_Konador

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite