MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Mozilla i Bank Śląski

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Mozilla i Bank Śląski

Postautor: Pituch » 12 września 2002, 11:18

Przeglądarka: -

Czy ktoś próbował logować się do sytemu "Bank Śląski Online". Czy należy poczynić jakieś ustawienia w preferencjach? Nie chce mi sie załadować aplet javy z okienkiem uzytkownik i hasło. Ktoś próbował to rozgryść? Proszę o pomoc.
Pituch

Re: Mozilla i Bank Śląski

Postautor: KLAPEK » 12 września 2002, 11:32

Pituch pisze:Czy ktoś próbował logować się do sytemu "Bank Śląski Online". Czy należy poczynić jakieś ustawienia w preferencjach? Nie chce mi sie załadować aplet javy z okienkiem uzytkownik i hasło. Ktoś próbował to rozgryść? Proszę o pomoc.

Moj znajomy tez ma problem z ING /BS/ i tez nie moze sie zalogowac /nie pojawia sie w ogole okienko logowania :o/, nawet w M$IE :P
Coz moge poradzic, chyba tylko to co jemu, zmienic bank :lol: , np na mBank 8)
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Postautor: Gość » 12 września 2002, 14:40

KLAPEK pisze:Moj znajomy tez ma problem z ING /BS/ i tez nie moze sie zalogowac /nie pojawia sie w ogole okienko logowania :o/, nawet w M$IE :P
Coz moge poradzic, chyba tylko to co jemu, zmienic bank :lol: , np na mBank 8)
To dziwne u mnie IE działa bez zarzutów. Bez problemów działa również pod Netscape 4.72 i 4.75. Jak poinformaował mnie Pan z ING/BS/ to następne wersje (powyżej 4.75) nie maja możliwośći wyłączenia funkcji "smartupdate" w menu Preferences -> Advanced -> SmartUpdate i to powoduje niemożliwość wgrania się apletu logującego (dziwne). Może to jakiś sygnał ?
Gość

Postautor: irekc » 12 września 2002, 14:59

Pituch pisze:Czy ktoś próbował logować się do sytemu "Bank Śląski Online". Czy należy poczynić jakieś ustawienia w preferencjach? Nie chce mi sie załadować aplet javy z okienkiem uzytkownik i hasło. Ktoś próbował to rozgryść? Proszę o pomoc.

Temat przerabiany już wcześniej na forum:
http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?t=564

Oprócz tego na stronie gównej MozillaPL jest link e-usługi

--
Irek
irekc

Z nami od: 12 lipca 2002, 12:41

mBank i Mozilla

Postautor: dok » 12 września 2002, 20:34

Witajcie, ja mialem problem z mBankiem i Mozilla 1.0 - nie wyswietlalo sie okno menu. W Mozilla 1.1 PL juz nie ma problemu!! Ciesze sie!!! Mozilla w moim win xp proff pl systemie jest domyslnym browserem :-))))
dok

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite