MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Logowanie na innej stronie

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Logowanie na innej stronie

Postautor: Bona » 25 listopada 2006, 15:29

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0

Witam
Jesteście moja ostatnią deska ratunku :roll: Od 2 dni próbuję znaleźć jakis sposób na zalogowanie się na Forum offisa ale nic z tego W IE 6.0 jestem od razu zalogowana . Ale nie lubie IE i nigdy z niego nie korzystam Mam M.Firefox 2,0 włączony przycisk "akceptuj ciasteczka" i tam jest ta stronka i w wyjątkach też ja dodałam - zezwól - Jedna rzecz minie tylko zastanowiła bo
przeinstalowałam SpyBota DiS i jak go miałam odinstalowanego to bez problemu logowałam się na tamtym Forum a jak go zainstalowałam to klops
może to przypadek a może on coś blokuje albo jakieś inne paskudztwo
Mam nadzieję , że jasno napisałam gdyby coś nie tak to proszę mnie poprawić
Pozdrawiam Bona
Bona

Z nami od: 25 listopada 2006, 14:56

Postautor: Stef » 02 grudnia 2006, 13:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20061005 Firefox/1.5.0.7 Flock/0.7.6

Albo wymienione oprogramowanie firm trzecich albo coś ze stroną (adres?), skoro działało to wątpię żeby to była wina Firefoksa. Dla pewności można zawsze przeprowadzić standardową diagnostykę.
Czasami coś napiszę na stef.log
Stef
Moderator

Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony