Epuls sie nie wyświetla
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Epuls sie nie wyświetla
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
mam mały problem co do strony www.epuls.pl .. poniewaz gdy na nią wchodze wyswietla się białe okno... poprostu cały ekran jest biały. Nie wiem dlaczego tak jest. jeszcze około 5 dni temu miałam wszystko i funkcjunowało normalnie.. i niewiem czym to spowodowane... prosze o pomoc!!!

- MaDzIa=]
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050321 Firefox/1.0.2
Z tego co pamiętam problem epuls był już omawiany...
A po drugie - zadajesz pytanie spod IE... a to jest forum Mozilli więc zmień przeglądarkę
ps - przed chwilą sprawdzałem - stronka (mimo błędów) się wyświetla w ff. Więc to na 99% problem z twoją przeglądarką
A po drugie - zadajesz pytanie spod IE... a to jest forum Mozilli więc zmień przeglądarkę
ps - przed chwilą sprawdzałem - stronka (mimo błędów) się wyświetla w ff. Więc to na 99% problem z twoją przeglądarką
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050323 Firefox/1.0+
Zdecydowanie. Jeśli problem występuje tylko w IE to zmień przeglądarkę na Mozille Firefox.tomasiek pisze:zadajesz pytanie spod IE... a to jest forum Mozilli więc zmień przeglądarkę
Potwierdzam, wyświetla się w Firefoksie.ps - przed chwilą sprawdzałem - stronka (mimo błędów) się wyświetla w ff. Więc to na 99% problem z twoją przeglądarką
- lotan
- Z nami od: 02 sierpnia 2003, 21:56
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony