MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

nie otwierają mi sie filmy na youtube

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

nie otwierają mi sie filmy na youtube

Postautor: kosmita » 23 maja 2008, 21:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

Mam problem z otwieraniem filmików na youtube , gdy chce jakiś filmik otworzyć to zamiast niego wyskakuje zdjęcie. Pomocy
kosmita
 

Postautor: Gość » 01 czerwca 2009, 21:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10 (.NET CLR 3.5.30729)

mam tak samo
Gość
 

Odp: nie otwierają mi sie filmy na youtube

Postautor: elJackson » 23 lutego 2011, 18:09

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Mi też, tyle, że mi nic się nie pokazuje. Czarny ekran i nie ładuje się filmik.
elJackson
 

Odp: nie otwierają mi sie filmy na youtube

Postautor: sig » 23 lutego 2011, 19:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:2.0b11) Gecko/20100101 Firefox/4.0b11

A co z aktualizacją flasha? odświeżeniem strony przez ctrl +r, Standardową Diagnostyką? Samo nie działa to za mało do postawienia diagnozy.


ps przy Standardowej Diagnostyce nie zapomnij kopii profilu!!!!
Strzeżonego backup strzeże
sig
 
Posty: 836
Z nami od: 22 maja 2010, 09:44


Wróć do Standardy WWW i źle działające strony

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: