MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: PPAUTO » 29 marca 2010, 11:41

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.2) Gecko/20100316 Firefox/3.6.2 (.NET CLR 3.5.30729)

Witam wszystkich ,mam taki problem mozilla wicina mi numery telefonów na stronach allegro i oto moto ,przy wejściu na stronę numer jest sekundkę widoczny a za chwile strona tak jakby się odświeża i numer kontaktowy znika ,nie mam pojecia o co chodzi ktoś pomoże ?? z góry dzieki za odpowiedz pozd pepe

//tomasiek:
Czy naprawdę sądzisz że zarówno tytuł i treść wiadomości pisane wielkimi literami przyśpieszą rozwiązanie problemu? Zmartwię cię - otóż nie - zostaną one natomiast odebrane za krzyk i podniesiony głos, co na żadnym forum nie jest mile widziane.
Poprawiłem.
PPAUTO
 
Posty: 1
Z nami od: 29 marca 2010, 08:03

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: Tomek » 29 marca 2010, 11:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.2) Gecko/20100323 Namoroka/3.6.2

Przy zakładaniu wątku informowaliśmy o Standardowej diagnostyce. Pomaga ona uporać się z większością problemów. Ignorowanie naszych porad nie przyśpieszy rozwiązania problemu.

Wykonaj Standardową diagnostykę. Czytaj ze zrozumieniem i upewnij się, że kopia profilu została wykonana. Jeśli problem nie ustąpi, poinformuj o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym. Obstawiam słynne już rozszerzenie Skype...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 9049
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: dexter » 29 marca 2010, 11:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.3a3pre) Gecko/20100315 Minefield/3.7a3pre

1. Podaj przykładowy adres

2. Sprawdź, czy numeru nie wycina adblock.
dexter
Moderator
 
Posty: 7976
Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: piklop13 » 19 kwietnia 2010, 07:48

Przeglądarka: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.5.22 Version/10.51

Ja też mam ten problem z zanikającym numerem telefonu firefox 3.6.3
Na każdej nowo otwartej stronie z kontakami zanika pierwszy nymer telefonu.
piklop13
 

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: Tomek » 19 kwietnia 2010, 09:05

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.3) Gecko/20100402 Firefox/3.6.3

I co z tego że masz ten problem jak Standardową Diagnostykę, czyli jedyną możliwość zlokalizowania problemu olałeś.
Przy zakładaniu wątku informowaliśmy o Standardowej diagnostyce. Pomaga ona uporać się z większością problemów. Ignorowanie naszych porad nie przyśpieszy rozwiązania problemu. Wykonaj Standardową diagnostykę. Czytaj ze zrozumieniem i upewnij się, że kopia profilu została wykonana. Jeśli problem nie ustąpi, poinformuj o przebiegu diagnostyki. Napisz, co wniosło stworzenie nowego profilu oraz uruchomienie przeglądarki w trybie awaryjnym.

Obstawiam rozszerzenie od Skype...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 9049
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: mazury.info.pl » 13 maja 2010, 23:29

Przeglądarka: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.5.24 Version/10.53

Numer znika na komputerach gdzie łącznie z mozillą zainstalowany jest skype (to 'jego wina'). Którą wersję skype'a masz?
mazury.info.pl
 

Odp: mozilla wycina numery telefonów na portalach aukcyjnych

Postautor: Tomek » 14 maja 2010, 06:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Nie wprowadzaj w błąd. Skype może być zainstalowany bez problemu przy mozilli. Problem stwarza wyłącznie rozszerzenie które się instaluje wraz ze skypem (nota bene można go po prostu nie instalować przy instalacji skype).
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator
 
Posty: 9049
Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52


Wróć do Standardy WWW i źle działające strony

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: