Shockvawe
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Shockvawe
Przeglądarka: -
Mam kłopot z pluginem Shockwave, instaluje się, po czym każe pobrać plugina. Było o tym wcześniej. Na Bugzilli ten błąd ma numer 170374. Jest tam także opis naprawy - trzeba przy instalacji plugina nacisnąć Browse i wybrać folder Mozilli, a potem blablabla. Problem w tym, że instalator Shockwave, który pobrałem, nie ma opcji Browse! Pyta tylko, czy chcę zainstalować, po czym się instaluje i już!
Może mi to ktoś wyjaśnić? 
- Olhado/256
Re: Shockvawe
Przeglądarka: -
Olhado/256 pisze:Mam kłopot z pluginem Shockwave, instaluje się, po czym każe pobrać plugina. Było o tym wcześniej. Na Bugzilli ten błąd ma numer 170374. Jest tam także opis naprawy - trzeba przy instalacji plugina nacisnąć Browse i wybrać folder Mozilli, a potem blablabla. Problem w tym, że instalator Shockwave, który pobrałem, nie ma opcji Browse! Pyta tylko, czy chcę zainstalować, po czym się instaluje i już!Może mi to ktoś wyjaśnić?
Rozwiązanie podano na forum: Forum MozillaPL Strona Główna -> Mozilla dla systemu Windows
A temat: Problem z Mozilla 1.2a i Macromedia Shockwave Player
To działa, bo rzeczywiście w pluginie podczas instalacji nie ma menu Browse (tylko dla Mozilli 1.2a pl ten sam instalator plugin'a ma to menu dla Mozilli 1.2a angielskojęzyczej - błąd instalatora plugina)
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.8.1.2pre) Gecko/20070111 SeaMonkey/1.1
Zapoznaj się z tym tematem Problemy z JavaScript, z Javą - Alexa Toolbar, Megaupload
a problem być może sam zniknie.
a problem być może sam zniknie.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony