Nie odtwarza teledysków
Moderator: Pomocy?!
Nie odtwarza teledysków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
- hhhh
Re: Nie odtwarza teledysków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
hhhh pisze:Czemu ten idiotyczny program nie odtwarza teledysków ani relacji tv IE niema z tym kłopotu co znowu muszę tu doinstalować?
mam ten sam problem i nie wiem co zrobić, pomóżcie
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Anonymous pisze:hhhh pisze:Czemu ten idiotyczny program nie odtwarza teledysków ani relacji tv IE niema z tym kłopotu co znowu muszę tu doinstalować?
mam ten sam problem i nie wiem co zrobić, pomóżcie
malo danych. moze to chodzi http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213
- Gość
- _Puma_
- Z nami od: 31 października 2005, 19:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Anonymous pisze:Bo masz linuxa a ja nieAnonymous pisze:U mnie wszystko odtwarz zarówno tam gdzie jest wymagane QuickTime albo MediaPlayer i relacje na żywo też śmigają
Pisałem posta z pod linucha a wszystko śmiga mi poprawnie na Windzie
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060124 Firefox/1.6a1
hhhh pisze:Czemu ten idiotyczny program nie odtwarza teledysków ani relacji tv IE niema z tym kłopotu co znowu muszę tu doinstalować?
A jaka to "idiotyczna" strona jest, co? Idę o zakład, że strona jest źle napisana po prostu. Czekamy na linka.
- KomarQ
- Z nami od: 30 czerwca 2004, 22:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
- student
FIREFOX ODTWARZA TELEDYSKI!!!
1.w przeglądarce Firefox - Plik-->otwórz plik--->wskazałem Windows Media Player.Setup (Program files, WinMediaPlayer)--->postepowalem zgodnie z instrukcją otrzymaną na ekranie--->program się zainstalował--->komputer zrestartował--->działa!!!!
2.Wazne jest żeby wybrać opcję "zainstaluj na nowo" w oknie, ktore sie pojawi (instalator WinMediaPlayer)
pozdrawiam, mleko
- hhh
Re: FIREFOX ODTWARZA TELEDYSKI!!!
A umnie pojawia się tylko komunikat że posiadam najnowszą wersję WMP i nie ma do niego żadnych aktualizacji i tyle.hhh pisze:Mam Win XP i miałem podobny problem z odtwarzaniem zasobów audio-wideo w Firefoxie. Wykonałem następujące kroki:
1.w przeglądarce Firefox - Plik-->otwórz plik--->wskazałem Windows Media Player.Setup (Program files, WinMediaPlayer)--->postepowalem zgodnie z instrukcją otrzymaną na ekranie--->program się zainstalował--->komputer zrestartował--->działa!!!!
2.Wazne jest żeby wybrać opcję "zainstaluj na nowo" w oknie, ktore sie pojawi (instalator WinMediaPlayer)
pozdrawiam, mleko
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Anonymous pisze:Wiecie co pomogło? odinstalowałem firefoxa wyczyściłem rejestr z wpisów mozilla zainstalowałem wersje 1,5,0.1 i wreszcie zaczeło smigać a wcześniej instalowałem wszystko począwszy od quicktaimów na activx skończywszy.
bo nie miales pluginow wmp. bez activex i tak nie odtworzysz niektorych osadzonych plikow.
- Gość