SpellBound 0.9.8
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
SpellBound 0.9.8
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Witam.
Ktoś zajmuje się może spolszczeniem tego rozszerzenia ?
Ktoś zajmuje się może spolszczeniem tego rozszerzenia ?
- Wareczek.
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060421 Firefox/1.5.0.2
To jest wersja dev i nie posiada polskiego pakietu językowego. Poprzednia wersja miała polski pakiet językowy w orginalnej instalce, ale autor rozszerzenia od jakiegoś czasu go nie rozwija. Jeżeli znasz się trochę na budowie rozszerzeń, to mogę podać ci sposób spolszczenia.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3
Przepraszam - i proszę.
Nie zdążyłem przetłumaczyć help'u ale reszta działa
Sprawdzone pod linuxem i windą
http://woland.freehost.pl/1.5.x/Pisownia_test_woland_PL.xpi
Pozdrawiam
Nie zdążyłem przetłumaczyć help'u ale reszta działa
Sprawdzone pod linuxem i windą
http://woland.freehost.pl/1.5.x/Pisownia_test_woland_PL.xpi
Pozdrawiam
- woland
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3
Cześć.
Znalazłem kilka błędów.
Jeden z nich to typowa literówka w tłumaczeniu:
w menu "W oknie" jest opcja: Ukryj w menu kontekstowym gdy zaznaczenie nie może być sprawdzony
W menu "W locie" również można zamienić kolejność z: "Sprawdź również tekst istniejący" na "Sprawdź również istniejący tekst"
To tyle co do tłumaczenia reszta chyba ok.
Znalazłem również błąd którego nie było w wersji 0.7.3 a tutaj jest (nie wiem czy występuje w wersji angielskiej bo jej nie miałem
Jeśli występuje to trzeba będzie napisać na forum rozszerzenia.
Mianowicie jak doda sie na pasku przycisk od sprawdzania nie w locie to w starszej wersji jak nie miał co sprawdzać to był "zaszarzony" teraz jest cały czas aktywny i jeśli sie na niego kliknie to pisze "Pisownia poprawna"
Pozdrawiam.
Znalazłem kilka błędów.
Jeden z nich to typowa literówka w tłumaczeniu:
w menu "W oknie" jest opcja: Ukryj w menu kontekstowym gdy zaznaczenie nie może być sprawdzony
W menu "W locie" również można zamienić kolejność z: "Sprawdź również tekst istniejący" na "Sprawdź również istniejący tekst"
To tyle co do tłumaczenia reszta chyba ok.
Znalazłem również błąd którego nie było w wersji 0.7.3 a tutaj jest (nie wiem czy występuje w wersji angielskiej bo jej nie miałem
Jeśli występuje to trzeba będzie napisać na forum rozszerzenia.
Mianowicie jak doda sie na pasku przycisk od sprawdzania nie w locie to w starszej wersji jak nie miał co sprawdzać to był "zaszarzony" teraz jest cały czas aktywny i jeśli sie na niego kliknie to pisze "Pisownia poprawna"
Pozdrawiam.
- Kit
- Z nami od: 08 czerwca 2004, 10:34
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa