Nie działająca strona banku bph oraz
Moderator: Pomocy?!
Nie działająca strona banku bph oraz
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Gdy otwieram z zakładek stronę www.bph.pl strona nie ładuje się. Na dole wyświetla się informacja, gotowe a na ekranie jest tylko biały pusty ekran. Zamykam firefoxa otwieram raz jeszcze działa otwieram raz jeszcze biały ekran. O co chodzi?
Podobnie jest na stronie np.
http://www.republika.pl/kamratkennel/
klikam witamy i biała strona nic się nie wyświetla.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7
W kodzie jest niedozwolony znak (zły cudzysłów w atrybucie tagu META). A zobacz czy Ci się to wyświetla: http://www.republika.pl/kamratkennel/ak ... amrat.html
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Niestety strona banku nie działa dobrze w nowej przeglądarce a to w moim przypadku jest problem (u mnie też za 3 razem się włączy a czasem i za pierwszym ale to nie o to chodzi.
Screen jak wygląda działająca strona banku.
http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... d01iw3.jpg
- Gość
Re: cd bank
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon; FDM)
bojer pisze:Zobacz co wpisujesz w pasek adresu (dotyczy banku)
A co ci niby nie podoba się w tym pasku adresu?
Strona o pieskach, na Maxthonie, otwiera się bez problemów.
- RoboD
- Z nami od: 11 października 2005, 08:45
cd "bank"
oops sorry.. ale na moim monitorze pierwsza litera (z rysunku) wygląda jak "h" dlatego wydawało mi się, że jest error. Jest to o tyle dziwne, że u mnie obydwie strony otwierają się poprawnie.
Sądzę więc, że błąd nie leży po stronie FF'a tylko w braku jakiegoś składnika w systemie.
Pytanie: IE/Opera otwierają te strony - czy też nie?
- bojer
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7
W IE działa powyższa strona z ramkami, ale Opera ma problem. Otwiera górną ramkę a lewą i dolną nie chce. Dopiero po odświeżeniu danej ramki (PPM) zawartość wchodzi.
- Gedi
- Z nami od: 10 sierpnia 2003, 17:36
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686 (x86_64); pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Anonymous pisze:Do tej strony (o pieskach) mam sentyment szkoda że nie działa tak jak powinna
Warto zwrócić uwagę webmasterowi. Mylić się jest jest rzeczą ludzką i większość osób jest wdzięczna za wskazanie niedociągnięć. Zachęcam do napisania maila. Zwłaszcza, że Firefoksa używa (Ranking.pl) ponad 23%, czyli niedługo będzie to co czwarty internauta!
Anonymous pisze:Dodajcie stronę do ulubionych i po jakims czasie serfowania po internecie odpalcie ją.
Udało mi się trzy razy otworzyć pustą stroną, dopiero po dłuższej chwili serfowania i z użyciem zakładek. Ale tylko wtedy, gdy zakładkę wybrałem w trakcie wczytywania w tej samej karcie innej strony, a to może być całkiem inny problem. Czy w Twoim przypadku ma znaczenie, gdzie jest otwierana strona? W czystej zakładce czy wcześniej używanej? Jakich używasz rozszerzeń?
Przy okazji, czy to ten sam bank, z którym od dłuższego czasu walczymy o normalne traktowanie: BPH PBK - bankowość internetowa?
- lotan
- Z nami od: 02 sierpnia 2003, 21:56
Przeglądarka: Opera/9.02 (Windows NT 5.1; U; pl)
lotan pisze:Udało mi się trzy razy otworzyć pustą stroną, dopiero po dłuższej chwili serfowania i z użyciem zakładek. Ale tylko wtedy, gdy zakładkę wybrałem w trakcie wczytywania w tej samej karcie innej strony, a to może być całkiem inny problem. Czy w Twoim przypadku ma znaczenie, gdzie jest otwierana strona? W czystej zakładce czy wcześniej używanej? Jakich używasz rozszerzeń?
Przy okazji, czy to ten sam bank, z którym od dłuższego czasu walczymy o normalne traktowanie: BPH PBK - bankowość internetowa?
Rzeczywiście jest dokładnie tak jak napisałeś.
Rozszerzenia? Nie wiem
Tak wydaje mi się że to ten Bank.
- Gość
- Ciapek
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony