v!tam
W Inspektorze DOM najbardziej podabala mi sie chyba funkcja "Zamigotaj elementem". W Mozilli 1.4a Linux jest ona w menu, ale niestety nie migocze. Czyzby rezygnuja z niej czy jednak to jakis bug? Jak tak to czy znany? Przegladam codziennie (pobierznie) bugzille i nie zauwazylem. Moze jednak ktos juz sie z tym spotkal?
Dlaczego juz nie migocze?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Właśnie, też zauważyłem że w 1.4a nie miga. W sumie była to najczęściej przeze mnie używana funkcja Inspektora. 
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
marcoos pisze:Właśnie, też zauważyłem że w 1.4a nie miga. W sumie była to najczęściej przeze mnie używana funkcja Inspektora.
Preferencje -> Zaawansowane -> Inpektor DOM -> Blink Selected Element. Tak w ogóle to ta zakładka nie ma swojego tłumaczenia od kiedy pamiętam... Nie pamiętam jak to jest pod Linuksem, powinno być analogicznie do windows chyba... w każdym razie u mnie pod windows działa.
pozdrowienia
- irekc
- Z nami od: 12 lipca 2002, 12:41
irekc pisze:Preferencje -> Zaawansowane -> Inpektor DOM -> Blink Selected Element.
No faktycznie jest, ale dziala byle jak. Jak to wlaczylem jest tylko jedno bardzo szybkie migniecie. Czy to tylko u mnie? jak tak to jak mam te wartosci poustawiac? Co bym nie wpisal zawsze jest tak samo
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
Ja wpisałem 5, 1000, 100 i jest w miarę ok.
Tylko co się stało z domyślnymi wartościami?! Skąd się wzięły zera? Przecież to bez sensu.
Tylko co się stało z domyślnymi wartościami?! Skąd się wzięły zera? Przecież to bez sensu.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony