Domel pisze:msierant pisze:Domel, co było pierwsze, Mozilla, czy Netscape???

A co to ma do rzeczy?

msierant pisze:Po pierwsze: Netscape udostępniło tylko chłopcom z Mozilli kod źródłowy.
Tak to sie zgadza.
msierant pisze:Netscape rozwija się własnym torem, a Mozilla własnym.
A to juz bzdura. Bo ludzie z mozilla.org pracuja nad rozwojem kodu az pojawila sie Mozilla 0.9.4 i na podstawie tego kodu powstal Netscape 6.0, a potem nastepne wersje Netscape bazuja na Mozilla 1.0.x i dlatego nie na mowy o wlasnym torze Netscape.
Poza tym tak na marginesie: poczatek pracy Mozilli to 100% kodu Netscape 4 a teraz Mozilla (juz od wersji 0.8 ) na
2% tego kodu. Wiec o czym my rozmawiamy.
Po drugie: Jak wytlumaczysz to, ze to co pojawi sie w Mozilli 1.0.x pojawia sie w Netscape
Po trzecie: Jak wyjasnisz fakt udostepnienia kodu Netscape dla ludzi z mozilla.org (z ktorych 80% pracuje w Netscape

). No jak to tlumaczysz udostepnili dla zabawy? Nie! Kazdy logicznie myslacy czlowiek zastanowi sie czy to ma sens. A z Twojego rozumowania sens nie wynika, w przeciwienstwie do mojego. Ktore brzmi udostepmili, zeby potem skorzystac.
Po czwarte: Na czym opierasz swoje wiadomiosci? Bo ja na mozilla.org, mozillanews.org, mozillazine.org?
msierant pisze:Poza tym, jeśli wyjdzie Netscape 8, to pewnie znowu Mozilla otrzyma kod źródłowy.
ROTFL
Netscape 8 bedzie bazowac na Mozilli 1.4
msierant pisze:Po drugie: Korzystałeś kiedyś z Macintosha??? Jeśli tak, to tam miałeś standartowo Netscape 4. Kiedy pojawił się pierwszy Netscape??? Na pewno przed rokiem 2000.
A co to ma do rzeczy? Znowu sensu nie widac.
msierant pisze:Jak widzisz, Domel, to TY musisz się jeszcze dużo nauczyć.
I tutaj mnie zdenerwowales. Nie krzycz na forum. Chyba ze "TY" to bylo z tawiego wielkiego szacunku i respektu dla mnie

msierant pisze:I naucz się wstawiać polskie znaki diakrytyczne...
Bo co?
A moze jestes administratorem lub moderatorem tego forum? Otoz
nie!. A tak sie sklada, ze to ja jestem moderatorem. I nie bedziesz mi mowil jak mam pisac na forum ktorym kieruje. Ty nawet nie jestes czlonkiem tego forum.
msierant pisze:I ZAPAMIĘTAJ SOBIE!!!
TO MOZILLA WYGLĄDA PODOBNIE DO NETSCAPE'A!!!
Ostrzegam, nie uzywaj wielkich liter. I to Ty zapamietaj: Netscape wyglada podobnie do Mozilli.
msierant pisze:Jeszcze jedno. Ten ananas "Phoenix"
I tu poraz kolejny wychodzi Twoja niewiedza. Phoenix juz dawno nie istnieje, bo nazwa zostala zmnieniona na Firebird.
Nie rob z siebie debila, bo jak inaczej mozna nazwac wstawianie tych obrazkow? Zapewnia Ciebie, ze kazdy tu wie jak wygladaja ikonki poszczegolnycj aplikacji.