mam Firebird'a z 29.04.2003. spokojnie wchodzilem sobie za pomoca tego nightly na mozillapl, a tu bodajze wczoraj buum... oto co otrzymalem:
"You have probably reached this page in error.
If you were attempting to reach a site that's domain ends in .sourceforge.net, it is likely that your browser is not HTTP/1.1 compliant. This may be because you're running a very old version of MSIE or Netscape.
Please upgrade your browser and try again.
Please Click Here ".
pod IE jest ok. pod Mozilla otrzymalem taki komunikat raz, ale [omoglo przeladowanie. w Firebird nie moge tego zrobic.
...your browser is not HTTP/1.1 compliant....
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: ...your browser is not HTTP/1.1 compliant....
Przeglądarka: -
U mnie bylo przez pewien czas to samo.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
"Użyj przetwarzania potokowego"
U mnie dzieje się to samo w Mozilli 1.4a jeśli mam włączoną opcję "Użyj przetwarzania potokowego" w opcjach protokołu HTTP
- RoMBIN
Re: "Użyj przetwarzania potokowego"
RoMBIN pisze:U mnie dzieje się to samo w Mozilli 1.4a jeśli mam włączoną opcję "Użyj przetwarzania potokowego" w opcjach protokołu HTTP
tez mam to ustawione. tyle, ze do tej pory dzialalo z tym ustawieniem. zmienilem, ale dalej to samo.
- Gość
Re: "Użyj przetwarzania potokowego"
Mysle ze to nie zalezy od ustawien przegladarki bo w tym samym czasie probowalem na roznych przegladarkach: Mozilli, FireBird, Kmeleon, IE, Opera i zawsze ten sam efekt. Stawialbym, ze wina lezy po stronie sf.net
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1