Strona nie jest otwarta w całości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Strona nie jest otwarta w całości
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Witam, nie wiem czy pytanie zadaje w dobrym temacie ale mam pewien problem. Strony nie otwieraja mi sie w pełnym oknie, za każdym razem musze je maksymalizować choć wczesniej ustawiałam wszystko by było dokładnie jak pulpit, zeby była strona otwarta na maksa. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie
. Próbowałam wraz z mężęm to jakoś ustawić ale nie da się
Pomocy!!!
- Evellene
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
1. Zadałaś w złym miejscu - prawidłowe miejsce to: Przeglądarka Firefox - gdzie przenoszę temat.
2. Gdybyś zadała tam pytanie - wpierw rzuciłby się na oczy temat: Pytania i problemy. Przeczytaj zanim założysz nowy temat! w którym to szybko znalazłabyś rozwiązanie swojego problemu.
2. Gdybyś zadała tam pytanie - wpierw rzuciłby się na oczy temat: Pytania i problemy. Przeczytaj zanim założysz nowy temat! w którym to szybko znalazłabyś rozwiązanie swojego problemu.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
To oznacza że nie szukałaś - "Najczęściej zadawane pytania" z poprzedniego linku przeczytałaś? Chyba nie....
Po to te informacje zostały tam omówione, żeby nie pisać tego setki razy.
Ten temat zamykam. Jeśli rozwiązania z FAQ nie zadziałają u ciebie, napisz do mnie na prw to odblokuję temat.
//odblokowałem
Po to te informacje zostały tam omówione, żeby nie pisać tego setki razy.
Ten temat zamykam. Jeśli rozwiązania z FAQ nie zadziałają u ciebie, napisz do mnie na prw to odblokuję temat.
//odblokowałem
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1