Kontynuując wątek jaki się wywinął na Nawigatorze (było o błędach w 1.4b) o dostępności niektórych rzeczy na MozilliPL chciałem się zapytnąć, czy gdzieś jest jakiś link do mapy serwisu? Bo prawdę powiedziawszy do niektórych artykułów jakoś dojść nie mogę. Na przykład nie mogę dojść do miejsca gdzie jest "czarna lista webmasterów" czyli co już obsługuje Mozillę a co jeszcze nie i dlaczego. Owszem, jak poguglam albo przetrzepię forum o propagowaniu mozilli i obsłudze standardów to znajdę, ale jakoś tak z głównej strony wejść nie mogę.
Było jeszcze kilka innych przykładów, ale w tym momencie mi wyleciało z głowy...
Dostępność zasobów na MozillaPL
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Tutaj:
http://www.mozillapl.org/index.php?name ... ght=polska
Z tym że to nie jest aktualne. PlusGSM i Sony poprawiły swoje strony, CitiBank chyba też (choć nie jestem ich klientem i nie wiem, czy część transakcyjną też). Gmbh miał zapdejtować to wczoraj, ale jakoś zapomniał albo cóś.
http://www.mozillapl.org/index.php?name ... ght=polska
Z tym że to nie jest aktualne. PlusGSM i Sony poprawiły swoje strony, CitiBank chyba też (choć nie jestem ich klientem i nie wiem, czy część transakcyjną też). Gmbh miał zapdejtować to wczoraj, ale jakoś zapomniał albo cóś.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
Przeglądarka: -
No właśnie tego szukałem.
Ale swoją drogą jakąś taką mapę witryny można by sklecić. Chyba że to ja mam dzisiaj jakieś zaciemnienie i wszystkiego muszę szukać...
marcoos pisze:Z tym że to nie jest aktualne. PlusGSM i Sony poprawiły swoje strony, CitiBank chyba też (choć nie jestem ich klientem i nie wiem, czy część transakcyjną też). Gmbh miał zapdejtować to wczoraj, ale jakoś zapomniał albo cóś.
CitiBank po moich licznych mailach, telefonach i wiadomościach (przez system online) poprawił stronki i już można wchodzić spod Mozilli bez żadnej gimnastyki z UA. Pomijam, że po kilkunastu dniach zamienili podobno nową wersję serwisu na starą i IMHO mało funkcjonalną. Ale część transakcyjna działa i raczej błędów nie widać, bo korzystam i jeszcze mi z konta nic ponad to co wydałem nie ubyło (niestety nic też nie przybyło ponad plan, ale nie można mieć wszystkiego
- Yano
- Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32
• Strona 1 z 1