MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

jak przeimportować linki z Opery i IE???

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

jak przeimportować linki z Opery i IE???

Postautor: Mnm » 06 czerwca 2002, 12:22

Przeglądarka: -

jak przeimportować "linki" z Opery i Int Explorera do Mozilli -po zainstalowaniu Mozilli "zciągneła" sobie z ulubionych - ale teraz wszystko pozmieniałem dodałem bardzo wiele nowych - przy pomocy Linkmana - i chciałbym też je przeimportować do Mozilli - w miare szybko by się z tym nie babrać -w "Zakładkach"
czy można to jakoś zrobić z Linkmana??
w programiku tym można przeimportować do konkretnego pliku - ale niestety nie wiem do jakiego konkretnie w Mozilli - ??
pozdrowionko
Mnm

Re: jak przeimportować linki z Opery i IE???

Postautor: GmbH » 26 czerwca 2002, 22:14

Przeglądarka: -

Mnm pisze:jak przeimportować "linki" z Opery i Int Explorera do Mozilli -po zainstalowaniu Mozilli "zciągneła" sobie z ulubionych - ale teraz wszystko pozmieniałem dodałem bardzo wiele nowych - przy pomocy Linkmana - i chciałbym też je przeimportować do Mozilli - w miare szybko by się z tym nie babrać -w "Zakładkach"
czy można to jakoś zrobić z Linkmana??
w programiku tym można przeimportować do konkretnego pliku - ale niestety nie wiem do jakiego konkretnie w Mozilli - ??
pozdrowionko

Wystarczy eksport do formatu Netscape 4.x, jak na razie plik z zakładkami Mozilli to zwykły plik HTML, oczywiście po takim eksporcie mogą np. zniknąć grupy zakładek. W przyszłości planowane jest przejście na pliki typu RDF, wtedy mogą być już pewne problemy z eksportem, na razie śmiało można używać formatu Netscape - HTML ;)
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite