Wywala się
A nie jest mi potrzebna . Jako ciekawostkę podam iz IE 3.0 bo ten jest na moim windowsie ,
wogule nie da sie normalnie chodzic po stronach MS
I o wejsciu na strone update też nie ma mowy .
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
Marta pisze:Fakt, że Windows jest z IE w komplecie, ale posiadanie tegoż systemu nie powinno implikować obowiązku używania IE... Ech...
Archer pisze:Ej, no! Czepiacie sięDla mnie to oczywiste, że IE jest składnikiem systemu Windows służącym tylko i wyłącznie do jego aktualizacji. Jako aplikacja o takim właśnie przeznaczeniu działa mi bezbłędnie i jestem z niej niezwykle zadowolony.
Jest szybka, wygodna w użyciu...
A z powodu, że niektórzy tego programu usiłują dodatkowo używać do przeglądania stron w internecie wynika potem wiele nieporozumień...
Dlatego apeluję - używajmy oba programy (Mozillę i IE) zgodnie z ich przeznaczeniem
xeng pisze:No więc wyrażnie napisałem że IE 3.0 niedało sie zupdatowac samego IE![]()
Marta pisze:Heh...
Ja nawet nie próbuję wchodzić na strony microsoftu czymś innym niż IE.
Marta pisze:Fakt, że Windows jest z IE w komplecie, ale posiadanie tegoż systemu nie powinno implikować obowiązku używania IE... Ech...
Yano pisze:Marta pisze:Heh...
Ja nawet nie próbuję wchodzić na strony microsoftu czymś innym niż IE.
HMm.. czemu? ja buszuję po bibliotekach MSDN z Mozilli bez żadnych problemów. Fakt, nie mam bajerowskiego roziwjanego drzewka po lewej, ale wszystko działa jak trzeba.
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Google [Bot]