Mail Redirect
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mail Redirect
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Próbuję zainstalować dodatek do Mail Redirect 0.7.4 do Firefoxa 3.0.5 ale coś nie idzie. Wyskoczył komunikat, że jest niekompatybilny. Czy jest coś w zastępstwie co można wrzucić a co współpracuje z moją wersją?. Chodzi mi o przeadresowanie e-maili.
- marekklucz
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1b2) Gecko/20081201 Firefox/3.1b2
- tu masz wszystko (link rozszerzenia)! Dodatkowo na stronie z rozszerzeniem na 100% jest opis.
Przenoszę we właściwe miejsce.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1b2) Gecko/20081201 Firefox/3.1b2
Oj głupoty gadasz jakich mało!!!
Strona dodatku - oficjalna a nie z jakiś dziwnych źródeł:
W naszej strefie pomocy ogranicza się to do: Wszystkie-rozszerzenia-Jak zainstalować rozszerzenie.
Jak dla mnie banalne do znalezienia o ile się chce i zada się minimum trudu (naprawdę minimum - na stronie dodatku te informacje biją po oczach)
Strona dodatku - oficjalna a nie z jakiś dziwnych źródeł:
Mail Redirect 0.7.4
Autor: Pawel Krzesniak
Kategorie
* Różne
Allow to redirect (a.k.a. "bounce") mail messages to other...
25 recenzji
Zaktualizowano 21 kwi 2006
800 pobrań tygodniowo
106882 wszystkich pobrań
Instalacja w Thunderbirdzie
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na poniższy odnośnik i wybierz "Zapisz element docelowy jako...", by pobrać i zapisać ten plik na swoim twardym dysku.
2. W programie Mozilla Thunderbird otwórz Dodatki z menu Narzędzia.
3. Kliknij przycisk Zainstaluj i zlokalizuj/wybierz pobrany wcześniej plik, a następnie kliknij "OK".
W naszej strefie pomocy ogranicza się to do: Wszystkie-rozszerzenia-Jak zainstalować rozszerzenie.
Jak dla mnie banalne do znalezienia o ile się chce i zada się minimum trudu (naprawdę minimum - na stronie dodatku te informacje biją po oczach)
- Tomek
- Moderator
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Masz rację: głupoty piszę. Ale może dlatego że nie jestem taki biegły w tych sprawach jak Ty.
Ale jakoś poszło. Dzięki bo mnie zmobilizowałeś. Ale chyba Cię z tego powodu nie ubyło i nie masz co się wzburzać. Pomogłeś człowiekowi i tyle.
Ale jakoś poszło. Dzięki bo mnie zmobilizowałeś. Ale chyba Cię z tego powodu nie ubyło i nie masz co się wzburzać. Pomogłeś człowiekowi i tyle.
- marekklucz
To nie trzeba być biegłym - wystarczy czytać a nie bezmyślnie klikać. Tym bardziej że informacje leżały na wierzchu
ps. i nie wzburzyłem się
ps. i nie wzburzyłem się
- Tomek
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Thunderbirda