MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Potwierdzenie odbioru wiadomości

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Potwierdzenie odbioru wiadomości

Postautor: Jank567 » 11 czerwca 2009, 10:39

Przeglądarka: Opera/9.64 (Windows NT 6.0; U; pl) Presto/2.1.1

Czy jest jakiś sposób, aby w przypadku, gdy adresat nie potwierdzi odbioru wiadomości, to jakiś dodatek zablokuje wysłanie tej wiadomości i adresat jej nie otrzyma lub nie będzie mógł jej odczytać?. Od razu zaznaczę, że przeszukałem to forum, i raczej na chwilę obecną nie ma takiej możliwości, ale chcę się upewnić.
A może ktoś wie, jaki program pocztowy daje taką możliwość?
Jank567

Z nami od: 16 stycznia 2009, 20:11

Re: Potwierdzenie odbioru wiadomości

Postautor: Grzegorz » 11 czerwca 2009, 12:11

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.1b99) Gecko/20090605 Firefox/3.5b99 (.NET CLR 3.5.30729)

Jank567 pisze:Czy jest jakiś sposób, aby w przypadku, gdy adresat nie potwierdzi odbioru wiadomości, to jakiś dodatek zablokuje wysłanie tej wiadomości i adresat jej nie otrzyma lub nie będzie mógł jej odczytać?

Nie. Żeby potwierdzić odbiór wiadomość musi trafić do adresata. A Ty chcesz, żeby potwierdził (że odebrał) lub niemógł odczytać/odebrać już odebranej (ale bez potwierdzenia odbioru) wiadomości.

Jank567 pisze:Od razu zaznaczę, że przeszukałem to forum, i raczej na chwilę obecną nie ma takiej możliwości, ale chcę się upewnić.
A może ktoś wie, jaki program pocztowy daje taką możliwość?

Nie, to zwyczajnie nie możliwe.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator

Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Wróć do Rozszerzenia dla Thunderbirda