błąd zapisu pliku tymczasowego
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
błąd zapisu pliku tymczasowego
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
Nie mogę wysłać poczty z TB -daje mi błąd jw ; Błąd wysyłania wiadomości ,Wysyłanie wiadomości nie powiodło się ,błąd zapisu pliku tymczasowego.
1.nie straciłem żadnej poczty ,odbieranie działa normalnie ,nie moge natomiast zapisać nic ,nawet jako szkic -cały czas ten błąd .
Co gorsza -nie wiem nawet czy to na pewno bład TB ,bo gdy założyłem nowego usera (MS Vista Biznes)i przeniosłem wszystko Mozbackup - pod tym userem TB działa w obie strony ,natomiast pod 'starymi' userami niestety tylko odbiór.Przeszukałem google z hasłami błedu j.w. ale niestety nic nie znalazłem i nie wiem o jaki plik tymczasowy chodzi .
Oczywiści nie chcę rezygnowac z TB ale nie chcę tez korzystac z poczty w roznych miejscach raz by wysłać a raz by odebrać -może ktoś zna rozwiązanie ?
1.nie straciłem żadnej poczty ,odbieranie działa normalnie ,nie moge natomiast zapisać nic ,nawet jako szkic -cały czas ten błąd .
Co gorsza -nie wiem nawet czy to na pewno bład TB ,bo gdy założyłem nowego usera (MS Vista Biznes)i przeniosłem wszystko Mozbackup - pod tym userem TB działa w obie strony ,natomiast pod 'starymi' userami niestety tylko odbiór.Przeszukałem google z hasłami błedu j.w. ale niestety nic nie znalazłem i nie wiem o jaki plik tymczasowy chodzi .
Oczywiści nie chcę rezygnowac z TB ale nie chcę tez korzystac z poczty w roznych miejscach raz by wysłać a raz by odebrać -może ktoś zna rozwiązanie ?
- bizcon
- Z nami od: 05 maja 2008, 22:35
Re: błąd zapisu pliku tymczasowego
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.8.1.2pre) Gecko/20070111 SeaMonkey/1.1
http://mozillapl.org/forum/about-21179. ... t=pliterki
http://mozillapl.org/forum/about-19038. ... ht=polskie i linki z niego.

http://mozillapl.org/forum/about-19038. ... ht=polskie i linki z niego.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
Właśnie wyskoczył mi ten błąd. Przy wysyłaniu wiadomości nie może jej wysłać, nie może zapisać pliku tymczasowego..
Katalog profilu z pocztą mam od wieków na partycji D (d:\bri-dokumenty\poczta\), na świeżym systemie instaluje thundrbirda odpalam go z managerem profili podsuwam katalog i mam pocztę (już tak od 6 lat robię)
w nazwie użytkownika windowsa na pewno nie mam polskiej literki ("bri").
folder plików tymczasowych we windowsie mam pod c:\windows\temp\ (zawsze zmieniam systemowe zmienne po instalacji !!)..
w katalogu profilu nie mam żadnych plików nsmail*.*
więc w czym leży problem??
mam windows7ultimate x64 od tygodnia i w sumie jeszcze nie wysyłałem maili po instalacji
help
Katalog profilu z pocztą mam od wieków na partycji D (d:\bri-dokumenty\poczta\), na świeżym systemie instaluje thundrbirda odpalam go z managerem profili podsuwam katalog i mam pocztę (już tak od 6 lat robię)
w nazwie użytkownika windowsa na pewno nie mam polskiej literki ("bri").
folder plików tymczasowych we windowsie mam pod c:\windows\temp\ (zawsze zmieniam systemowe zmienne po instalacji !!)..
w katalogu profilu nie mam żadnych plików nsmail*.*
więc w czym leży problem??
mam windows7ultimate x64 od tygodnia i w sumie jeszcze nie wysyłałem maili po instalacji
help
- Bri
Odp: błąd zapisu pliku tymczasowego
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/44.0
Sprawdźcie czy przypadkiem nie skończyło się miejsce na dysku systemowym lub dysku na którym macie zapisywane pliki poczty. U mnie to powodowało ten błąd.
- Koyotee
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird